Akkrum - 22-09-2020

 

Auto Service Akkrum (Autoprofijt)

 

Sinds begin dit jaar is Martin Piest de nieuwe eigenaar van Auto Service Akkrum. Zijn grote passie is het sleutelen aan auto’s en daarbij het contact met zijn klanten: “Ik wil een hoogwaardige service bieden, waarbij de klant vooraf en nadien goed op de hoogte is van wat er aan de auto gerepareerd moet worden of wat er is gedaan. En wat daarvan de kosten zijn.”

 

Toen oud-eigenaar Rinse van der Heide het wegens gezondheidsredenen rustiger aan moest gaan doen, vroeg hij of Martin ervoor voelde om zijn goedlopend en goed bekendstaand autobedrijf over te nemen. Martin reageerde verheugd en enthousiast: “Natuurlijk wilde ik dat. Een droom zou daarmee werkelijkheid worden. En zo is sinds januari van dit jaar Auto Service Akkrum mijn bedrijf, dat ik samen met mijn vrouw Ingeborg run. Zij regelt alles en zorgt dat het administratief voor elkaar is.”

 

Universeel garagebedrijf

“Zoals vanouds kan iedereen bij Auto Service Akkrum terecht voor alle reparaties aan de auto,” vervolgt Martin. “Merk of leeftijd maakt niet uit. Volkswagen, (V.A.G.), BMW, Peugeot, Renault, Mercedes noem maar op. Nieuwe auto’s of zelfs oldtimers en alle leeftijden daartussen kunnen bij Auto Service Akkrum komen voor onderhoud of reparaties. Mijn jarenlange ervaring in het garagevak komt daarbij goed van pas.”

 

Hoogwaardige service

De liefde van Martin voor het auto- en garagevak spat eraf als hij vertelt over zijn dagelijks werk: “Wanneer iemand bij mij komt en hulp nodig heeft bij het oplossen van een storing, ga ik altijd zelf met de auto rijden. Ik neem de laptop mee en probeer te ontdekken wat precies de oorzaak van probleem is. Het zelf ervaren van wat er gebeurt, helpt om de storing grondig te kunnen verhelpen. Daarbij kijk ik altijd even verder naar de staat van de auto. Immers goed onderhoud is heel belangrijk. Ik kan een voorbeeld geven. Bij het vinden van roestplekjes zal ik de klant hier zeker op wijzen, want als we daar onmiddellijk iets aan doen, gaat de auto langer mee wat -vanzelfsprekend- in het voordeel van de klant is.”

 

“Service in het belang van de klant staat bij mij op de eerste plaats.”

 

Transparant

“Bij vooral grote reparaties aan de auto, hou ik de klant goed op de hoogte van de werkzaamheden. De te vervangen onderdelen en verdere bevindingen opgedaan bij de reparatie, worden gefotografeerd en op verzoek met de klant gedeeld. Dat kan prima via WhatsApp. Transparant zijn en eerlijk communiceren over de verrichte werkzaamheden en de kosten vind ik heel belangrijk. Deze transparantie wordt door klanten zeer gewaardeerd.”

Inmiddels weten klanten Auto Service Akkrum steeds beter te vinden, niet alleen in Akkrum maar ook daarbuiten. De ‘no nonsens’, de informele sfeer en het vakmanschap dat Auto Service Akkrum uitstraalt spreekt voor zich.

 

Autoservice Akkrum

De Parse 2 | 8491 PJ Akkrum

Tel: 0566-651220

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

LEES MEER 202109201431131
12-10-2021

Blije dames kunnen weer praten en breien

LEES MEER kinder-spaarweken
29-09-2021

Kinderspaarweken bij RegioBank

LEES MEER opening
06-10-2021

Grand Café JAN! is geopend

LEES MEER kinderyoga-in-jirnsum
06-10-2021

Kinderyoga in Jirnsum

LEES MEER schermafbeelding-2021-10-13-om
15-09-2021

Agenda Midden Friesland

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen