Wergea - 19-01-2021

 

De klompen die in juni door burgemeester Sybrand Buma bij de voordeur van Oan Tafel werden gezet, worden tijdelijk ingeruild voor een Vietnamese hoed, want Oan Tafel gaat naar Vietnam. Wie door de coronamaatregelen het reizen mist, of gewoon van lekker eten houdt, kan vanaf volgend weekend terecht bij Oan Tafel voor een authentieke Vietnamese Street food-beleving.

 

Street food experience

Van een cursus eten met stokjes tot de klassieke Pho soep, het zit allemaal in de street foodtas van Oan Tafel. Knapperige Hue springrolls, krokante pannenkoeken Ban Xeo, maar ook de Bánh mì, volgens de beroemde Amerikaanse kok Anthony Bourdain de beste sandwich ter wereld, ontbreken niet.

 

Actie

Restaurant Oan Tafel is opgezet door kok Geert-Jan Vaartjes, gastvrouw Aaltsje de Boer en ondernemer Hylke Tholen. Geert-Jan verblijft al enige jaren in Vietnam, waar hij executive chef van het Anantara Hoi An hotel is. Hij heeft samen met het team van Oan Tafel deze bijzondere en authentieke street foodbeleving gecreëerd. Alle gerechten zijn met eenvoudige handelingen zelf te maken in eigen keuken. De tas kost 55 euro per persoon en is af te halen in het weekend van 22, 23, 24 januari 2021, bestellen via de website van Oan Tafel www.oantafel.nl

 

10% naar een goed doel

Van de totale verkoop gaat maar liefst 10% naar een goed doel: De Kianh Foundation in Vietnam. Geert-Jan is al langer betrokken bij deze organisatie, die het leven van kinderen met speciale behoeften en hun families in centraal Vietnam transformeert. Heel Vietnam leeft met de erfenis van chemische oorlogsvoering en typische geboortebeperking zoals het syndroom van Down, autisme en hersenverlamming. De Kianh foundation biedt speciaal onderwijs en gezondheidsdiensten aan kinderen met een handicap in het speciaal ontworpen dagcentrum voor kinderen, in het district Dien Ban op 10 minuten van Hoi An. Geert-jan: “Iedereen heeft het bijzonder zwaar dit jaar en deze kinderen worden daardoor extra hard getroffen daar. Ouders zijn hun baan verloren, waardoor er bij de foundation minder geld binnen komt om de basisbehoeften te verzorgen. Extra hulp is daarom hard nodig.”

 

 

Oan Tafel

Kerkbuurt 3

9005NZ, Wergea

 

proeflokaal@oantafel.nl

+31 (0) 58 7850386

 

 

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER akkrum-nes-bloeituitreiking-ch
09-07-2024

Uitreiking cheques Bloeiweek

LEES MEER winnaars-fjouwer-fan-grou-2024
09-07-2024

Mooie editie ‘De Fjouwer van Grou’ levert naast sterke verhalen verrassende winnaars op

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp2414pagina08
26-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen