Grou - 11-08-2021

 

Sinds 15 juli 2021 heeft Grou weer een locatie waar nabestaanden hun dierbare na overlijden kunnen opbaren. Na de sluiting van opbaar- en condoleancecentrum de Uthôf was er in Grou geen algemene plek meer.

 

Afscheidshuis Grou is het tweede Afscheidshuis van Sabina Rietveld (Grou) en Marise den Oudsten (Leeuwarden) van Fender uitvaart. “Met het tweede huis hopen wij in Grou ook een warme, vertrouwde en intieme plek te kunnen verzorgen voor nabestaanden”, zegt Sabina. Op een rustige locatie, maar toch midden in het hart van het dorp.

 

Niet iedereen vindt het prettig om zijn of haar dierbare thuis op te baren, of misschien is daar gewoon de ruimte niet voor. Onze Afscheidshuizen biedt een bijzonder mooi alternatief op bestaande uitvaartcentra.

 

In ons Afscheidshuis Grou hebben wij een huislijke en stijlvolle ingerichte huiskamer waar uw dierbare kan verblijven in de dagen tussen overlijden en de uitvaart.

Families krijgen van ons een eigen sleutel, waarmee ze zonder afspraak, zo vaak als ze willen, de overledene kunnen bezoeken. Ze hebben 24 uur per dag toegang tot de huiskamer.

 

Iedereen kan Afscheidshuis Grou huren, het maakt niet uit welke uitvaartverzekering u heeft of welke uitvaartverzorger u heeft.

 

Het is mogelijk (op afspraak) om eens langs te komen en de mogelijkheden te bespreken en op zaterdag 18 september is er een open dag. Iedereen is die dag welkom om te komen kijken!

 

Meer informatie:

www.fenderuitvaart.nl

info@fenderuitvaart.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER posterkerstmarkta3
05-12-2023

Gezellige kerstmarkt en koopavond in Akkrum

LEES MEER popkoor-foto-5b
05-12-2023

Verrassend Herfstconcert Popkoor Akkrum

LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER mp202325pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen