Grou - 11-08-2021

 

Sinds 15 juli 2021 heeft Grou weer een locatie waar nabestaanden hun dierbare na overlijden kunnen opbaren. Na de sluiting van opbaar- en condoleancecentrum de Uthôf was er in Grou geen algemene plek meer.

 

Afscheidshuis Grou is het tweede Afscheidshuis van Sabina Rietveld (Grou) en Marise den Oudsten (Leeuwarden) van Fender uitvaart. “Met het tweede huis hopen wij in Grou ook een warme, vertrouwde en intieme plek te kunnen verzorgen voor nabestaanden”, zegt Sabina. Op een rustige locatie, maar toch midden in het hart van het dorp.

 

Niet iedereen vindt het prettig om zijn of haar dierbare thuis op te baren, of misschien is daar gewoon de ruimte niet voor. Onze Afscheidshuizen biedt een bijzonder mooi alternatief op bestaande uitvaartcentra.

 

In ons Afscheidshuis Grou hebben wij een huislijke en stijlvolle ingerichte huiskamer waar uw dierbare kan verblijven in de dagen tussen overlijden en de uitvaart.

Families krijgen van ons een eigen sleutel, waarmee ze zonder afspraak, zo vaak als ze willen, de overledene kunnen bezoeken. Ze hebben 24 uur per dag toegang tot de huiskamer.

 

Iedereen kan Afscheidshuis Grou huren, het maakt niet uit welke uitvaartverzekering u heeft of welke uitvaartverzorger u heeft.

 

Het is mogelijk (op afspraak) om eens langs te komen en de mogelijkheden te bespreken en op zaterdag 18 september is er een open dag. Iedereen is die dag welkom om te komen kijken!

 

Meer informatie:

www.fenderuitvaart.nl

info@fenderuitvaart.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER waldemar-brandt-nhw-ko5so5i-un
20-10-2021

Wildexcursie en Wildproeverij bij Pier’s Hiem

LEES MEER image00016
20-10-2021

Hoera! Klaversma Schoenen bestaat 12,5 jaar

LEES MEER klaar-voor-de-start
20-10-2021

Grouster sloeproeiers leveren topprestatie in Amsterdam

LEES MEER whatsapp-image-2021-10-03-at-2
20-10-2021

Sax & Sticks

LEES MEER unknown
20-10-2021

U hoeft toch niet meer leren te fietsen?

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen