Akkrum - 09-10-2020

 

“Eindelijk was het zover dat ik de kinderen en leerkrachten in actie kon zien. Mijn naam is Prakash Peereboom, en ik ben sinds dit schooljaar directeur op de Ds. Hasperschool in Akkrum. Mijn eerste indruk van het dorp? Knus, met opvallend vriendelijke mensen en gezellige drukte in  het centrum. Op school proef je de veilige sfeer, zie ik blije en nieuwsgierige leerlingen rondlopen. Onze ambitie is om daar nog meer uit te halen, door hun talenten op de juiste manier in te zetten.”

 

“Zou ik morgen een zak geld krijgen dan besteed ik deze aan vergroening van het plein en innovatieve middelen, gericht op onderzoekend en ontwerpend leren. Denk aan thema’s als robotica en programmeren. Meer innovatief onderwijs staat voor de komende jaren zeker op de agenda. Gelukkig heeft de school een leuk team aan leerkrachten met betrokken ouders, waardoor ik me meteen welkom voelde en alle vertrouwen heb in de toekomst. Samen gaan we voor een school waarop ieder kind zichzelf kan zijn en zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Als meester vond ik waarden, normen en de sfeer in de groep van groot belang. Wij kunnen de kinderen leren respectvol met elkaar en de omgeving om te gaan. Daar gaan we voor!”

 

Op de foto: Prakash Peereboom, directeur Ds. Hasperschool

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER gcw-in-aanbouw-31-jan-2023
18-02-2023

Eerste Steen Gezondheidscentrum Wergea

LEES MEER mp230612
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen