Aldeboarn-Akkrum-Nes - 29-09-2021

 

Open lessen

Vorige week werden er open lessen georganiseerd om kennis te maken met de sporten die gymnastiekvereniging Hercules aanbiedt. Heb je dit gemist, geen probleem. Je bent van harte welkom om twee gratis proeflessen te volgen, dus aarzel niet en kom langs.

Lijkt het je leuk om te gaan gymmen of streetdance-hip hop uit te proberen? Er zit vast iets voor je bij.

 

Bewegen voor ouderen / wintergym

GV. Hercules biedt ook een sportief uur aan voor de wat ouderen onder ons. Dat meer bewegen goed is weten we allemaal wel. Maar wist u ook dat bewegen bij de G.V. Hercules ook ontzettend gezellig is? Geen saaie apparaten en wisselende deelnemers maar een vaste groep bekenden, waar u erg veel plezier mee hebt terwijl de leidster ervoor zorgt dat u verantwoord blijft bewegen.

 

Kom vrijblijvend twee lessen meedoen en ervaar hoe bewegen en gezelligheid heel goed samen kunnen gaan! In Akkrum op donderdagavond van 19.15 – 20.15 (gymzaal Brede School) en in Aldeboarn op woensdagavond vanaf 6 oktober van 18.30-19.30 uur in de gymzaal van de Boarne.

 

Grote Clubactie

Vanaf zaterdag 18 september doet Hercules mee met de Grote Clubactie. De loten kosten €3,- en maar liefst €2,40 is voor de vereniging. Dat is helemaal geweldig. Door een lot te kopen steunt u de club en kunnen we het lidmaatschap voor alle leden laag houden. Via de QR-code kunt u ook loten kopen.

 

Grote uitvoering

In 2022 staat er weer een uitvoering gepland, en wel op zaterdag 12 februari. Noteer deze datum vast in de agenda. Het thema is bekend (houden we nog even geheim) en de trainers zijn al druk bezig met het bedenken van de acts.

 

Rabo Clubsupport

Hercules doet dit jaar ook mee met de Rabo Clubsupport. Uw gratis stem is geld waard voor ons; wij maken kans op een mooi geldbedrag voor aanschaf/vervangen van materiaal en het organiseren van jeugdactiviteiten en het laag houden van het lidmaatschap.

Als u lid bent van de Rabobank kunt u van 4 t/m 25 oktober uw stem uitbrengen op G.V. Hercules (max 2 stemmen). Uw stem is pas geldig als u 5 stemmen uit hebt gebracht. U kunt dus op nog 3 verenigingen stemmen (uit Aldeboarn).

 

Kunnen wij rekenen op uw stem? Stem dan op G.V. Hercules en maak ons blij.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen