Friesland - 16-03-2021

 

Afgelopen week reed ik door een klein dorpje en stopte ik even bij de begraafplaats om het graf van een jonge vrouw op te zoeken. Ik had ruim 1,5 jaar geleden het afscheid mogen regelen met de naaste familie en dit afscheid was erg indrukwekkend. Waarom was dit afscheid juist zo bijzonder? Omdat er livemuziek werd gemaakt, en muziek… dat raakt iedereen!

 

Iedereen wilde een bijdrage leveren

Zoals ik vertelde was het een jonge vrouw die het leven los heeft moeten laten. Iedereen wilde een bijdrage leveren aan haar afscheid. Haar moeder sprak mooie en liefdevolle woorden, haar broer en zus spraken over de momenten die zij samen hadden beleefd en de kinderen van deze mevrouw legden haar onder een ware bloemenzee! En toen was er nog een broer die het moeilijk vond om zijn gevoel onder woorden te brengen….

 

“Het was een waar kippenvelmoment
en bij zijn laatste slag
was het muisstil…”

 

De band was er klaar voor, kom maar op!

Deze broer was muzikant, hij speelde in diverse bands achter de drums en wilde op deze wijze graag een bijdrage leveren aan het afscheid van zijn geliefde zus. Zijn maten van de band stonden hem bij, en zo was er een toetsenist, gitaristen en een zanger. Ze speelden een prachtnummer en wat ik me weet te herinneren is dat deze drummer zijn emoties op het drumstel liet gaan. Zijn bandleden speelden op de gitaren mee en stonden echt naast hem: kom maar op, speel wat je wilt en wij volgen jou! Het was een waar kippenvelmoment en bij zijn laatste slag was het muisstil…

 

Het maakt het echt persoonlijk

Wat ik u mee wil geven met deze column, is dat er wellicht meer mogelijk is dan dat u denkt. In dit geval was er een familielid die muzikant is, echter heb ik ook binnen mijn netwerk muzikanten die graag livemuziek willen brengen op aan afscheid. Wilt u hier meer over weten, of heeft u vragen naar aanleiding van deze column, laat het ons gerust weten. Samen met u maken wij een persoonlijk afscheid mogelijk.

 

 

Met een warme groet van Leo Boermans

Als u vragen heeft over wat wel of niet kan tijdens een uitvaart, neemt u dan gerust een contact met ons op. Heslinga Uitvaartzorg, bereikbaar via 0515- 85 57 57 of info@bvuitvaartzorg.nl

 

 

Columns Leo Boermans

 


Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER worst1
06-12-2022

Vrachtwagenchauffeur staat centraal

LEES MEER akkrumgiftcard
01-12-2022

Uniek. Akkrum-Nes heeft haar eigen cadeaukaart

LEES MEER mm-24
30-11-2022

MiddelPunt Magazine 24 - November 2022

LEES MEER Beleef-MF-Winter-22-23
22-11-2022

BELEEF Midden-Friesland Winter 2022-2023

LEES MEER kerstconcert-2022-12-17-a4-met
01-12-2022

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers
10-08-2022

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen