Grou - 20-05-2020

 

In verband met de Coronamaatregelen start Kringloop Grou vanaf 12 mei a.s. met Personal Shopping. Dit gaat in groepen van 10 bezoekers om de veiligheid voor klanten en medewerkers te waarborgen.

 

“Kringloop Grou heeft haar winkeldeuren nu alweer 7 weken gesloten en we merken dat er steeds meer mensen bellen met de vraag wanneer we weer open gaan”, aldus coördinator Renny Ausma.  “We hebben daarom besloten om voorzichtig weer open te gaan”.
Om de nodige veiligheidsvoorschriften in acht te kunnen nemen heeft een klein team van medewerkers hard gewerkt om de locatie startklaar te maken. Inmiddels is er uitbreiding van winkelruimte gekomen en is de lang gewenste lift gebouwd waardoor de bovenverdieping toegankelijker is geworden.

 

Voor het Personal Shopping kan men eenvoudig reserveren via het nieuwe aanmeldsysteem op de website kringloopgrou.nl. Men kan een uur winkelen op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13 tot 17 uur. Na reservering krijgt men een bevestiging en een helder overzicht van 10 reglementen om de gezondheid van iedereen te waarborgen. De reservering dient men uitgeprint of op de mobiel te laten zien bij de ingang.

Het brengen van spullen naar de kringloop kan al vanaf 6 mei. De Inbreng wordt beperkt opengesteld op maandag en woensdag van 10.00 tot 16.30 uur en zaterdags van 09.30 tot 12.30 uur. Dit geldt eerst alleen voor kleingoed.

 
Naar overzicht