Grou - 11-12-2020

 

Onlangs heeft Notariskantoor Mirjam Bos het eigen ontwikkelde kaartspel ‘Goed geregeld’ voor koppels uitgebracht. Dit kaartspel is bedoeld om stellen bewust te laten maken welke zaken je moet en kan regelen om het samen goed voor elkaar te hebben. Denk aan vragen over samenleven, overlijden, woning & financiën en uit elkaar gaan.

 

Veel stellen wonen samen zonder een samenlevingscontract. Dit betekent dat er nergens geregistreerd staat dat jij en je partner een koppel zijn. Stel de één overlijdt, dan krijgt de ander niets. Je wil er niet vanuit gaan, maar als er iemand overlijdt of als jullie uit elkaar gaan. Hoe hebben jullie het dan geregeld? Dit zijn gesprekken die je niet even tijdens het avondeten met elkaar hebt, maar wel heel belangrijk zijn om te voeren. Met dit kaartspel wil Notariskantoor Mirjam Bos een moment creëren waarbij je samen op een laagdrempelige en gezellige manier deze belangrijke zaken met elkaar kunt overleggen en bespreken. De serieuze zaken komen aan bod, maar er worden tussendoor ook leuke, grappige vragen gesteld.

 

Heb jij wel eens nagedacht over wat er met jouw social media moet gebeuren als je overlijdt? Of hoeveel jullie gezamenlijk willen uitgeven aan vakanties? Of als jullie uit elkaar gaan, van wie zijn welke spullen? Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van vragen die je tegen kunt komen in het kaartspel. Naast vragen zijn er ook informatiekaartjes toegevoegd. Hierop wordt uitleg gegeven over moeilijke begrippen of tips gegeven over hoe je iets kan aanpakken.

 

Notariskantoor Mirjam Bos wil graag koppels bewust maken over hoe belangrijk het is om het samen goed geregeld te hebben. Denk hierbij aan een samenlevingscontract en/of testamenten. Maar misschien past een geregistreerd partnerschap of huwelijkse voorwaarden wel beter bij jullie. Door dit spel te spelen kom je er achter wat je wel of niet wilt, maar ontdek je ook de wensen van je partner. Notariskantoor Mirjam Bos nodigt jullie van harte uit voor een vrijblijvend gesprek over hoe jullie wensen het beste op papier vastgelegd kan worden, zodat het goed geregeld is.

 

Het spel is te koop via de website: www.notarismirjam.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER meet-drive-29-02-2024
20-02-2024

Werff Talent, Tilstra en Oosterpoort-Knol slaan handen ineen bij organiseren banenmarkt

LEES MEER img-20240209-wa0001
20-02-2024

Drijfveer & De Koken hebben Green Key certificaat goud behaald

LEES MEER flyer-bert-natuur2024020115241
06-02-2024

Jirnsum, op de (groene) toekomst voorbereid?

LEES MEER mp2404pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen