Akkrum - 20-10-2020

 

Op vrijdag 25 september jl. heeft juf Gea van Wieren, na een loopbaan van meer dan veertig jaar, afscheid genomen als directeur aan de ”Ds. Hasperschool” te Akkrum. Hier was ze twaalf jaar directeur.

 

Juf Gea was vooruitstrevend in haar werk en o.a. betrokken bij de nieuwbouw van de brede school, het continurooster en drietalig onderwijs. Ze werd welkom geheten op het schoolplein, na een autorit met in een cabrio na een welverzorgd ontbijt. Op het schoolplein stond een camper met een mysteryguest, haar oud-collega en vriendin. In school bezocht ze elke groep en werd er iets voor haar opgevoerd, van ABC tot elfjes en dans in “It Bynt". Ook kreeg ze cadeaus die bij een “pensionaris” horen zoals puzzelboekjes, tijdschriften en bloemen. De kleuters gaven haar een schort met alle namen erop. Van het personeel kreeg ze een prachtig beeldje, deze namen donderdagavond afscheid van haar, met een heerlijke maaltijd van “Restaurant Goerres”. Aan het einde van de dag kwam er een troubadour voorbij, deze zorgde, geheel in stijl voor een fantastische muzikale afsluiting, met veel dansende en zingende kinderen. Ook de ouders namen op gepaste afstand buiten afscheid van juf Gea met een stukje oranjekoek van echte bakker Marten Boonstra. Iedereen kon terugzien op een geslaagd afscheid, mede dankzij de Activiteiten Commissie van de school en het enthousiaste schoolteam.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

LEES MEER 202109201431131
12-10-2021

Blije dames kunnen weer praten en breien

LEES MEER kinder-spaarweken
29-09-2021

Kinderspaarweken bij RegioBank

LEES MEER opening
06-10-2021

Grand Café JAN! is geopend

LEES MEER kinderyoga-in-jirnsum
06-10-2021

Kinderyoga in Jirnsum

LEES MEER schermafbeelding-2021-10-13-om
15-09-2021

Agenda Midden Friesland

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen