Akkrum - 20-10-2020

 

Op vrijdag 25 september jl. heeft juf Gea van Wieren, na een loopbaan van meer dan veertig jaar, afscheid genomen als directeur aan de ”Ds. Hasperschool” te Akkrum. Hier was ze twaalf jaar directeur.

 

Juf Gea was vooruitstrevend in haar werk en o.a. betrokken bij de nieuwbouw van de brede school, het continurooster en drietalig onderwijs. Ze werd welkom geheten op het schoolplein, na een autorit met in een cabrio na een welverzorgd ontbijt. Op het schoolplein stond een camper met een mysteryguest, haar oud-collega en vriendin. In school bezocht ze elke groep en werd er iets voor haar opgevoerd, van ABC tot elfjes en dans in “It Bynt". Ook kreeg ze cadeaus die bij een “pensionaris” horen zoals puzzelboekjes, tijdschriften en bloemen. De kleuters gaven haar een schort met alle namen erop. Van het personeel kreeg ze een prachtig beeldje, deze namen donderdagavond afscheid van haar, met een heerlijke maaltijd van “Restaurant Goerres”. Aan het einde van de dag kwam er een troubadour voorbij, deze zorgde, geheel in stijl voor een fantastische muzikale afsluiting, met veel dansende en zingende kinderen. Ook de ouders namen op gepaste afstand buiten afscheid van juf Gea met een stukje oranjekoek van echte bakker Marten Boonstra. Iedereen kon terugzien op een geslaagd afscheid, mede dankzij de Activiteiten Commissie van de school en het enthousiaste schoolteam.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER woodness-pizza-mm
28-03-2023

WoodNess Pizza | The real taste on wheels

LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER samoosara
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen