Jirnsum - 11-05-2021

 

Wie op maandagochtend 26 april langs It Tredde Sté wandelde, fietste of reed kan het niet ontgaan zijn. Hier werd, ondanks alle Coronamaatregelen, toch een beetje Koningsdag gevierd. Natuurlijk met inachtneming van alle regels.

 

Vanuit de school was in samenwerking met de Ouderraad een heuse “Versier je fiets, step, skelter of skateboard voor Koningsdag” activiteit georganiseerd waar vele kinderen gehoor aan hadden gegeven.

 

Mooi weer, blije en enthousiaste kinderen en prachtig versierde voertuigen, kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een gezellige ochtend en dat werd het!

 

Nadat in de vroege ochtend het plein versierd was met oranje, oranje en nog eens… een rode loper kwamen al snel de mooiste creaties door de Douwemastraat het plein op rijden. Voertuigen met ballonen, crêpepapier in oranje, rood, wit en blauw, kronen, vlaggetjes en bogen. Je kon het zo gek niet bedenken of het was te zien deze ochtend op It Tredde Sté.

 

De kinderen verzamelden zich met de mooie versierde voertuigen per “bubbel” (zo wordt de klas in Corona tijden genoemd) op het plein. 1 voor 1 konden de leerlingen hun voertuig op de rode loper, onder luid applaus, showen aan hun klas- en schoolgenoten. Stralende gezichtjes rondom!

 

Na beraad van de deskundige jury werden de medailles uitgereikt, waarbij de nummer 1, 2 & 3 op een heus erepodium deze prijs in ontvangst mochten nemen. Een zeer geslaagde ochtend zo vlak voor Koningsdag!

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen