Grou - 30-06-2020

 

Stichting kinderkledingbank Grou is een non-profit organisatie die geheel op vrijwilligers draait. Bij de kinderkledingbank kunnen mensen met een laag inkomen 4 x per jaar gratis kinderkleding komen halen. Ook mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank kunnen kinderkleding of -spullen ophalen.

 

Helaas kon de kledingbank door de geplande wijkvernieuwing niet op de oude locatie blijven. Woningcorporatie Elkien heeft ruimte beschikbaar gesteld in hun informatiepunt aan de Lynbeanstrjitte 1 in Grou, de voormalige Uthôf. Dit zal het nieuwe onderkomen van de kledingbank worden.

 

Al een tijdje bestaat er een prachtige samenwerking tussen de Kinderkledingbank en Handwerkcafé Grou e.o.  De groep dames die elke maandagmiddag bij elkaar komt in Friesma State is ook getroffen door de Coronacrisis. De bijeenkomsten konden de laatste maanden niet door gaan. Gelukkig kan deze hobby ook prima thuis beoefend worden. Zo kon er een mooi aantal babydekentjes en sokken aan de kinderkledingbank gedoneerd worden.

 

Kunt u niet haken of breien maar wilt u toch helpen? U kunt kinderkleding vanaf maat 50 t/m 176 doneren! Ook is er dringend behoefte aan jongenskleding. Babybadjes, ledikantjes, aankleedkussens, maxi-cosi’s, speelgoed etc. is ook welkom.

 

De kinderkledingbank is open vanaf 1 juli op woensdagochtend van 9.00 – 12.00 uur en op afspraak in de Lynbaenstrjitte 1 in Grou. In verband met de huidige richtlijnen van het RIVM kunnen we niet meerdere mensen tegelijk ontvangen, daarom zoveel mogelijk van tevoren een afspraak maken via 06-51873618, mail naar inzamelpuntgrou@hotmail.com of kijk op www.kinderkledingbank.nl

Laatste nieuws

LEES MEER rondje-grou
08-07-2020

Rondje Grou

LEES MEER barteles-diner
07-07-2020

Bartele's Diner geopend

LEES MEER unknown
07-07-2020

Ereronde Boarnster boeren

LEES MEER leo-boermans
07-07-2020

Een spannend eerste gesprek

LEES MEER bouwe
06-07-2020

Het gas er op

LEES MEER img1748-(1)
03-07-2020

Het geheim van de gouden bol

LEES MEER dsc04161
06-07-2020

Hoe groot is de Voetafdruk van jou in Grou?

LEES MEER angus-steak-sandwich
06-07-2020

Frysk Black Angus steak-sandwich

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen