Grou - 30-06-2020

 

Stichting kinderkledingbank Grou is een non-profit organisatie die geheel op vrijwilligers draait. Bij de kinderkledingbank kunnen mensen met een laag inkomen 4 x per jaar gratis kinderkleding komen halen. Ook mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank kunnen kinderkleding of -spullen ophalen.

 

Helaas kon de kledingbank door de geplande wijkvernieuwing niet op de oude locatie blijven. Woningcorporatie Elkien heeft ruimte beschikbaar gesteld in hun informatiepunt aan de Lynbeanstrjitte 1 in Grou, de voormalige Uthôf. Dit zal het nieuwe onderkomen van de kledingbank worden.

 

Al een tijdje bestaat er een prachtige samenwerking tussen de Kinderkledingbank en Handwerkcafé Grou e.o.  De groep dames die elke maandagmiddag bij elkaar komt in Friesma State is ook getroffen door de Coronacrisis. De bijeenkomsten konden de laatste maanden niet door gaan. Gelukkig kan deze hobby ook prima thuis beoefend worden. Zo kon er een mooi aantal babydekentjes en sokken aan de kinderkledingbank gedoneerd worden.

 

Kunt u niet haken of breien maar wilt u toch helpen? U kunt kinderkleding vanaf maat 50 t/m 176 doneren! Ook is er dringend behoefte aan jongenskleding. Babybadjes, ledikantjes, aankleedkussens, maxi-cosi’s, speelgoed etc. is ook welkom.

 

De kinderkledingbank is open vanaf 1 juli op woensdagochtend van 9.00 – 12.00 uur en op afspraak in de Lynbaenstrjitte 1 in Grou. In verband met de huidige richtlijnen van het RIVM kunnen we niet meerdere mensen tegelijk ontvangen, daarom zoveel mogelijk van tevoren een afspraak maken via 06-51873618, mail naar inzamelpuntgrou@hotmail.com of kijk op www.kinderkledingbank.nl

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen