Grou - 09-06-2021

 

Sietze Eelsingh van RegioBank in Grou is enthousiast over de versterking van zijn team. “Versterking had ik al langere tijd nodig en in Rixt heb ik de collega gevonden die bij ons past. Iemand die de buurt kent en graag persoonlijk contact met de klant heeft.”

 

Even voorstellen

Een energieke vrouw met een stralende lach komt op mij afgelopen. Rixt Dijkema, de nieuwe aanwinst van RegioBank in Grou stelt zich graag even voor: ‘De afgelopen 10 jaar ben ik in verschillende functies werkzaam geweest waarbij altijd de tevredenheid van de klant voorop stond. Contact met klanten en zorgen dat zij goed geholpen worden, dat is waar ik energie van krijg in mijn werk. Toen ik de vacature zag werd ik direct enthousiast: werken bij een bank in de buurt waar klantcontact centraal staat en ruimte voor eigen initiatieven om lokaal meer te kunnen betekenen. Ik ben echt blij dat ik per 1 juni hier gestart ben. Eén van mijn dagelijkse werkzaamheden is het voeren van adviesgesprekken namens RegioBank. Ik neem graag de tijd voor de klant. Gewoon samen om de tafel, een kop koffie en een helder gesprek over de mogelijkheden. Op deze manier kan ik echt advies op maat geven. En kan ik begrijpelijke oplossingen aandragen bij de soms ingewikkelde financiële vraagstukken. Daarbij houd ik het simpel: goede producten leveren en een heldere uitleg over de mogelijkheden zodat de klant zelf de keuze maakt en een goed gevoel heeft over zijn geldzaken. Daar sta ik voor.’

 

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat je prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor jou én jou buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. In Grou hebben we dit.

Sietze Eelsingh blijft aanspreekpunt voor de bank- en verzekeringszaken, terwijl Pieter de Leeuw als onafhankelijk hypotheekadviseur al aren een vertrouwd gezicht is.

 

Wat betekent een buurtzame bank

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar je met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn.

 

Overstapweken in Grou

Rixt heeft een mooi moment gekozen om aan de slag te gaan want ze valt midden in de feestelijke Overstapweken. ‘Mooi toch? Dan mag ik nieuwe klanten direct blij maken met een sporthorloge wanneer ze een rekening komen openen. En eerlijk gezegd dacht ik dat overstappen van bank best lastig is. Dit blijkt helemaal niet waar heb ik nu al geleerd. Het is heel eenvoudig en bij de RegioBank hebben we ook nog de gratis overstapservice voor mensen die er helemaal geen omkijken naar willen hebben’.

De Overstapservice zorgt ervoor dat de betalingen gewoon doorlopen naar de nieuwe rekening.

Zo hoeven klanten de instanties niet zelf te informeren, alle bedrijven die automatisch afschrijven, krijgen een melding dat de klant nieuw rekeningnummer heeft.

 

Verder is RegioBank recent weer uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke bank, voor de 4e maal op rij hebben klanten door middel van een klanttevredenheidsonderzoek hun keuze kenbaar gemaakt voor de RegioBank. Persoonlijk contact en klantvriendelijkheid waren de meest geroemde beoordelingen.

 

En laat dat juist ook de sterke eigenschappen zijn van Rixt.

Wij wensen Rixt Dijkema veel succes en vooral ook plezier op haar nieuwe werkplek!

 

 

Op de foto: Rixt Dijkema samen met bank- en verzekeringsadviseur Sietze Eelsingh en hypotheekadviseur Pieter de Leeuw

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen