Akkrum - 02-02-2021

 

Het moet haast wel door alle coronatoestanden komen, maar het aantal aanmeldingen voor deelname aan ‘de Slach troch Akkrum” blijft wat achter bij dat van voorgaande edities. Net als bij veel zaken op dit moment lijkt het erop dat de gang er wat uit is.

 

Vandaar dat we als werkgroep van PB Akkrum/Nes, die zich bezighoudt met de organisatie van de keunstkuier, nogmaals een beroep op alle (amateur)kunstenaars doen om je vooral op te geven om mee te doen.

 

Het kan juist nu heel goed zijn om je in het creatieve proces van het maken van een schilderij, tekening, foto of andere vorm van beeldende kunst te onttrekken aan de dagelijkse beslommeringen. Geef je dus op, ook al twijfelde je nog, om twee of drie kunstwerken in te leveren. Kunstwerken met als thema “verbinding”. Het thema mag wel een verbinding hebben met Covid-19, maar niet expliciet in de vorm van mondkapjes of iets dergelijks. Meer info.

 

De werken worden door een deskundige en kritische beoordelingscommissie getoetst op thema, technische en artistieke kwaliteit en originaliteit.

Opgave kan nog tot 22 februari as. Je krijgt na opgave meer informatie over de verdere gang van zaken.

 

 

Opgave voor deelname aan de kunstroute 2021-2022 vóór 22 februari aanstaande bij:

Ab Karreman: ab.karreman@hetnet.nl of

Mello Sevinga: mentsevinga@kpnmail.nl

 

 

Mocht jouw kunstwerk uitverkoren worden dan zal het deel gaan uitmaken van de kunstroute “de Slach troch Akkrum” 2021-2022 en zal een jaar lang te bezichtigen zijn ergens in het dorp.

 

…Een hele uitdaging…!

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER posterkerstmarkta3
05-12-2023

Gezellige kerstmarkt en koopavond in Akkrum

LEES MEER popkoor-foto-5b
05-12-2023

Verrassend Herfstconcert Popkoor Akkrum

LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER mp202325pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen