Aldeboarn - 25-08-2020

 

Achter het Andringahûs naast de Doelhôfkerk bevindt zich een vlindertuin. Hoewel door de droogte van de afgelopen weken de tuin niet op zijn mooist is, is het er heerlijk vertoeven.

 

De vlinderwerkgroep start in het voorjaar altijd met het onderhoud van de vlindertuin. Vorig jaar zijn enkele bomen gekapt en de zon heeft nu meer invloed, waardoor meer vlinders langs zullen komen.

 

Regelmatig zijn de dames en heren op maandagmiddag in de vlindertuin om te wieden, snoeien en wat er zoal meer gedaan moet worden. Het is elk jaar weer een kleurig geheel waar heel wat beestjes zoals insecten, bijen en ook egels hun weg vinden. Is er eens een slakje, dat is niet erg, dat vindt die egel heel lekker.

In de coronatijd is de tuin ook vaak bezocht door inwoners van Aldeboarn om elkaar toch te kunnen blijven ontmoeten op een verantwoorde manier.

 

De tuin wordt zelfs gebruikt door lokale artiesten voor een klein mini-optreden. Peter Krako woonachtig in Aldeboarn trad op met de zusjes Elske DeWall en Femke de Walle afgelopen vrijdag 21 augustus in de tuin.

 

Kom eens kijken in de Vlindertuin, achter het Andringahûs in Aldeboarn (Doelhôf 1). Ook als iemand van de werkgroep, of IVN leden, niet aan­wezig is bent u van harte welkom in de tuin.

 

De Vlindertuin is altijd vrij toegankelijk. Maar… wees er zuinig op… als was het je eigen tuin!

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen