Akkrum/Nes - 20-01-2021

 

Doarpskeamer ED in Akkrum roept de bewoners van Akkrum/Nes op om mee te doen aan een fotowedstrijd in het kader van Valentijnsdag. Op zondag 14 februari 2021 mogen geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Iedere deelnemer aan de fotowedstrijd wordt uitgedaagd een foto te maken van een sprekend beeld, waarin de aandacht voor een ander wordt weergegeven.

 

“Ga er op uit, kijk om je heen of creëer zelf een situatie en maak een foto’’, aldus de initiatiefnemers van Doarpskeamer ED. Dit kan bijvoorbeeld ook iets zijn van aandacht voor het dorp, de omgeving of natuur binnen Akkrum/Nes. De jury let vooral op de warmte en aandacht voor elkaar, die uit de foto spreekt. Daarnaast zijn criteria als originaliteit en kwaliteit van het beeld belangrijk.

 

Elke deelnemer mag zijn of haar mooiste foto opsturen naar info@doarpskeamer-ed.nl
Per inzending wordt één opname beoordeeld. De uiterste inzenddatum is woensdag 10 februari 2021.

 

Op 14 februari wordt de uitslag bekend gemaakt. Drie prijzen worden toegekend. De eerste prijs is een waardebon ter waarde van 25 euro, de tweede prijs eentje van 10 euro en de derde prijs een waardebon van 5 euro. De waardebonnen zijn te besteden bij één van de winkels in Akkrum/Nes.

 

Alle foto’s worden geplaatst op de website www.doarpskeamer-ed.nl en de winnende foto’s worden geëtaleerd op een prominente plaats in het dorp.

 

 

 

Foto: Gewoon omdat ik van je hou | Noordoost.nl

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER woodness-pizza-mm
28-03-2023

WoodNess Pizza | The real taste on wheels

LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER samoosara
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen