Grou - 27-10-2021

 

Wie op zaterdag 30 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur wil winkelen in het centrum van Grou kan maar beter over stalen zenuwen beschikken. Terwijl spinnen massaal door stegen kruipen en heksen op straat hun toverdrankjes brouwen, vliegen de spoken je om de oren.

 

Sinds een paar jaar organiseren de winkeliers in Grou Halloween met prachtig geklede griezels die het winkelen extra spannend maken. Het is immers wel even slikken als je de man met de zeis tegenkomt op je weg naar de bakker. De uitdossingen en grime zijn te danken aan de inspanningen van Sikke-Jan en Teatske Jongsma van De Theaterwinkel. Onherkenbaar geschminkt jagen de vrijwilligers enthousiast iedere passant de stuipen op het lijf.

 

Deze editie meldden zich zoveel vrijwilligers dat de organisatie besloot een route samen te stellen langs winkels die activiteiten organiseren en griezels in de straat. “Bij kinderkledingzaak Hebbes ontvangen moedige kinderen een routebeschrijving boordevol waardevolle tips”, vertelt Annemieke Steemers (Informatie Punt Grou) “De aanwijzingen helpen hen bij hun ontmoetingen met spoken, heksen, mythische figuren en enge beesten.” Zoals het Halloween betaamt, zullen de dappere strijders hier en daar een opdracht moeten uitvoeren voor een snoepje... trick & treat.

 

Halloween in de Buorren bestaat uit interactief straattheater geschikt voor kinderen van de lagere school. “We adviseren ouders om hun kinderen te begeleiden, omdat de griezels best indrukwekkend kunnen zijn. Zeker nu er veel interactie met de griezels is”, vertelt organisator Nynke Douma (Mode- en Sporthuis It Beaken. Britt Cornelder (Vrouw Holle) stipt aan dat kinderen die mooi verkleed komen kans maken op een gruwelijke prijs. Op de route kunnen de kinderen zich bij Vis & Friet laten schminken. De prijswinnaar wordt op dinsdag 2 november bekendgemaakt via de Facebookpagina ‘Winkelen in Grou’.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER middelpuntmagazine24november20
29-11-2021

MiddelPunt Magazine 24 - November 2021

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter

Beleef Midden-Friesland Winter 2021-2022

LEES MEER ontdek-bijzondere-adresjes-in-

Ontdek Bijzondere Adresjes in Regio Heerenveen - Winter 2021-2022

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER kmdz-2018-fotograaf-robert-aar
17-11-2021

Tiende editie KRO-NCRV’s Kerst met de zandtovenaar vanuit Heerenveen

LEES MEER schermafbeelding-2021-11-17-om
17-11-2021

Garage Sale Akkrum-Nes

LEES MEER aanzicht-ayttastate
17-11-2021

Nieuwe B&B Ayttastate

LEES MEER brandweer-akkrum-nes-koe
10-11-2021

Brandweervrouw iets voor jou?

LEES MEER middelpuntmagazine23november20
10-11-2021

MiddelPunt Magazine 23 - November 2021

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen