Grou - 17-11-2020

 

Onlangs werd bekend dat Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland definitief haar kantoor in Grou sluit. Het kantoor was al gesloten sinds het begin van de coronacrisis en zal ook niet weer opengaan. Goed nieuws voor de bewoners van Grou: RegioBank blijft!

 

Veel mensen willen graag een bank in de buurt. Een bank waar je je welkom voelt en gewoon even binnen kunt lopen voor een vraag of advies. Dat kan bij RegioBank in Grou. Een vertrouwd adres in Grou waar je je geldzaken regelt zoals je dat zelf graag wilt. Toen onlangs Rabobank haar kantoor in Grou sloot, wist menigeen al snel de weg te vinden naar RegioBank.

 

Sietze Eelsingh, eigenaar van het kantoor en Zelfstandig Adviseur van RegioBank verteld, ‘Iedereen kan bij ons binnenlopen. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, verzekeringen en hypotheken. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven’.

 

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Waar veel banken zich steeds meer centraliseren in grotere plaatsen, blijft RegioBank gewoon in de buurt. Persoonlijke dienstverlening, een vast aanspreekpunt en al je financiële belangen onder één dak is dus wel degelijk mogelijk anno 2020. ‘Wij vinden het belangrijk dicht bij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank,’ legt Sietze uit.

 

Overstappen: zo gepiept!

Wil je met je betaal- en spaarrekening overstappen? Maar zie je op tegen het gedoe en regelwerk eromheen? Niet nodig! Dankzij de Overstapservice is het juist heel makkelijk om van bank te veranderen. De Overstapservice is een gezamenlijk initiatief van de gezamenlijke banken in Nederland.

 

 

Op de foto: Sietze Eelsingh en Annette Veenstra voor het kantoor van RegioBank aan de Parkstraat 2 in Grou.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns


LEES MEER kerstkaartenmmweb
26-10-2020

Stuur deze Kerst persoonlijke kaarten

LEES MEER schermafbeelding-2020-11-25-om
25-11-2020

Wintersporten in eigen land

LEES MEER logo-engelenproject
25-11-2020

Engelenproject in Akkrum/Nes

LEES MEER 201118doaprskeamer-akkrum-open
25-11-2020

Doarpskeamer Akkrum opent kerstwinkeltje

LEES MEER logo-hartstichting
25-11-2020

Opbrengst inhaalcollecte Hartstichting, ReumaNederland en Longfonds

LEES MEER 3-goede-doelen-4-november-2020
25-11-2020

Handwerkcafé Grou doneert aan 3 goede doelen

LEES MEER fotografie-jelly-mellema-9480
18-11-2020

Fusie Boermans en Heslinga & de Vries Uitvaartzorg

LEES MEER unknown-1
18-11-2020

Sinterklaasactie De Ynbring

LEES MEER fnp
18-11-2020

FNP wol fûns finansjele problemen sportferieningen en doarpshuzen

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen