Grou - 17-11-2020

 

Onlangs werd bekend dat Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland definitief haar kantoor in Grou sluit. Het kantoor was al gesloten sinds het begin van de coronacrisis en zal ook niet weer opengaan. Goed nieuws voor de bewoners van Grou: RegioBank blijft!

 

Veel mensen willen graag een bank in de buurt. Een bank waar je je welkom voelt en gewoon even binnen kunt lopen voor een vraag of advies. Dat kan bij RegioBank in Grou. Een vertrouwd adres in Grou waar je je geldzaken regelt zoals je dat zelf graag wilt. Toen onlangs Rabobank haar kantoor in Grou sloot, wist menigeen al snel de weg te vinden naar RegioBank.

 

Sietze Eelsingh, eigenaar van het kantoor en Zelfstandig Adviseur van RegioBank verteld, ‘Iedereen kan bij ons binnenlopen. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, verzekeringen en hypotheken. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven’.

 

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Waar veel banken zich steeds meer centraliseren in grotere plaatsen, blijft RegioBank gewoon in de buurt. Persoonlijke dienstverlening, een vast aanspreekpunt en al je financiële belangen onder één dak is dus wel degelijk mogelijk anno 2020. ‘Wij vinden het belangrijk dicht bij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank,’ legt Sietze uit.

 

Overstappen: zo gepiept!

Wil je met je betaal- en spaarrekening overstappen? Maar zie je op tegen het gedoe en regelwerk eromheen? Niet nodig! Dankzij de Overstapservice is het juist heel makkelijk om van bank te veranderen. De Overstapservice is een gezamenlijk initiatief van de gezamenlijke banken in Nederland.

 

 

Op de foto: Sietze Eelsingh en Annette Veenstra voor het kantoor van RegioBank aan de Parkstraat 2 in Grou.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen