Grou - 17-07-2020

 

Ook bij Joop Zandberg Rijwielen in Grou merkten ze dat er iets goed mis was toen ons land in de greep kwam van het coronavirus en de overheidsregels om het virus te bestrijden. “Je kon hier twee weken lang wel een kanon afschieten”, aldus Sierd Zandberg.

 

De 32-jarige ondernemer heeft sinds zijn vader Joop uit de zaak is gegaan, de leiding over de verkoop. Zijn broer Paul (31) stuurt de werkplaats aan.
“Na die twee weken trok het langzaam weer aan. Vooral de laatste tijd gaat het goed. Vooral de e-bikes zijn niet aan te slepen”, aldus een tevreden Sierd. “En de consument is steeds meer bereid te investeren in kwaliteit. Sommigen kopen zo’n fiets in 10 minuten, anderen komen er 4 keer voor terug. We beseffen dat zo’n fiets een hele uitgave is, het is natuurlijk geen pak suiker. We besteden dan ook veel aandacht aan de service na de verkoop van een fiets!”

 

Overigens werd de e-bike eerst vooral door ouderen gekocht, nu is de fiets door iedereen omarmd. “Ook de speed pedelecs zijn sterk in opkomst. De actieradius van een accu wordt steeds groter en deze fietsen zien er steeds mooier uit”.

 

Joop Zandberg Rijwielen probeert zich te onderscheiden met merken die je niet bij veel dealers zult tegenkomen. Sierd: “We verkopen de kwalitatief geweldige e-bikes van Flyer en op sportief gebied bijzondere merken als Niner, Colnago en Orbea. Ook hebben we een heel breed assortiment speed-pedelecs. Belangstellenden komen daarvoor uit de hele provincie naar ons toe!”.

 

Zandberg is blijvend aan het vernieuwen. Zo is de website opgefrist en bij de tijd geholpen. Mede voor de naamsbekendheid sponsort het bedrijf wielerclub De Friesche Leeuw in Leeuwarden en schaatsteam Frysk. Ook op het personele vlak staat het bedrijf niet stil. Met ingang van 1 augustus komt Mark Croes uit Poppenwier in dienst. Hij gaat alle voorkomende werkzaamheden in de winkel verrichten.

 

De werkplaats is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Paul en Hielke zorgen dat uw tweewieler vakkundig onderhouden of gerepareerd wordt. “Veel mensen laten hun fiets voor de vakantie nog even nakijken of repareren, dus het is ontzettend druk. We accepteren overigens alle fietsen, ongeacht het merk en waar ze gekocht zijn”, zo sluit Sierd af.

 

Joop Zandberg Rijwielen

Oedsmawei 14

9001 ZJ Grou

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER waldemar-brandt-nhw-ko5so5i-un
20-10-2021

Wildexcursie en Wildproeverij bij Pier’s Hiem

LEES MEER image00016
20-10-2021

Hoera! Klaversma Schoenen bestaat 12,5 jaar

LEES MEER klaar-voor-de-start
20-10-2021

Grouster sloeproeiers leveren topprestatie in Amsterdam

LEES MEER whatsapp-image-2021-10-03-at-2
20-10-2021

Sax & Sticks

LEES MEER unknown
20-10-2021

U hoeft toch niet meer leren te fietsen?

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen