Grou - 17-07-2020

 

Ook bij Joop Zandberg Rijwielen in Grou merkten ze dat er iets goed mis was toen ons land in de greep kwam van het coronavirus en de overheidsregels om het virus te bestrijden. “Je kon hier twee weken lang wel een kanon afschieten”, aldus Sierd Zandberg.

 

De 32-jarige ondernemer heeft sinds zijn vader Joop uit de zaak is gegaan, de leiding over de verkoop. Zijn broer Paul (31) stuurt de werkplaats aan.
“Na die twee weken trok het langzaam weer aan. Vooral de laatste tijd gaat het goed. Vooral de e-bikes zijn niet aan te slepen”, aldus een tevreden Sierd. “En de consument is steeds meer bereid te investeren in kwaliteit. Sommigen kopen zo’n fiets in 10 minuten, anderen komen er 4 keer voor terug. We beseffen dat zo’n fiets een hele uitgave is, het is natuurlijk geen pak suiker. We besteden dan ook veel aandacht aan de service na de verkoop van een fiets!”

 

Overigens werd de e-bike eerst vooral door ouderen gekocht, nu is de fiets door iedereen omarmd. “Ook de speed pedelecs zijn sterk in opkomst. De actieradius van een accu wordt steeds groter en deze fietsen zien er steeds mooier uit”.

 

Joop Zandberg Rijwielen probeert zich te onderscheiden met merken die je niet bij veel dealers zult tegenkomen. Sierd: “We verkopen de kwalitatief geweldige e-bikes van Flyer en op sportief gebied bijzondere merken als Niner, Colnago en Orbea. Ook hebben we een heel breed assortiment speed-pedelecs. Belangstellenden komen daarvoor uit de hele provincie naar ons toe!”.

 

Zandberg is blijvend aan het vernieuwen. Zo is de website opgefrist en bij de tijd geholpen. Mede voor de naamsbekendheid sponsort het bedrijf wielerclub De Friesche Leeuw in Leeuwarden en schaatsteam Frysk. Ook op het personele vlak staat het bedrijf niet stil. Met ingang van 1 augustus komt Mark Croes uit Poppenwier in dienst. Hij gaat alle voorkomende werkzaamheden in de winkel verrichten.

 

De werkplaats is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Paul en Hielke zorgen dat uw tweewieler vakkundig onderhouden of gerepareerd wordt. “Veel mensen laten hun fiets voor de vakantie nog even nakijken of repareren, dus het is ontzettend druk. We accepteren overigens alle fietsen, ongeacht het merk en waar ze gekocht zijn”, zo sluit Sierd af.

 

Joop Zandberg Rijwielen

Oedsmawei 14

9001 ZJ Grou

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2021-05-12-om
12-05-2021

Doarspkeamer start plantenbieb

LEES MEER 2021-4-truck-hotel5-kopie
12-05-2021

Sleep Like a Trucker in Akkrum

LEES MEER unknown
12-05-2021

Zonnepont ‘De Oerhaal’ Warten vaart weer dagelijks

LEES MEER foto-lbs-1
12-05-2021

Friese Rabobanken planten een boom voor iedere nieuwe hypotheek

LEES MEER technopark-2
11-05-2021

Doe Dagen vmbo-leerlingen groot succes

LEES MEER koninklijke-onderscheiding-
11-05-2021

Koninklijke Ûnderskieding foar Martsje Scholte-Jonkman

LEES MEER foto-mp-ii
11-05-2021

Koningsdag op It Tredde Sté

LEES MEER schermafbeelding-2021-05-04-om
04-05-2021

Ontdek onze columns

LEES MEER schermafbeelding-2021-05-04-om
01-05-2021

Restaurant Meer van Lenten is verkocht

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen