Wergea - 13-07-2021

 

Na zeven jaar in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, komt topchef Geert-Jan Vaartjes begin juli met zijn gezin terug naar zijn vaderland, om weer te gaan koken op Nederlandse bodem.

 

 

Oan Tafel

Vaartjes heeft drie jaar als chef op Mauritius gewerkt en daarna vier jaar in het Anantara resort in Vietnam. Het eerste wat hij gaat doen is zijn eigen proeflokaal Oan Tafel in Wergea bezoeken. Want ook al bestaat zijn succesvolle restaurant inmiddels een jaar, door de coronacrisis is hij er zelf helaas nog niet geweest. Geert-Jan: ‘’Ik ben zo enorm trots op wat ik samen met het team daar neer heb gezet in slechts een jaar tijd, dat ik niet kan wachten om iedereen persoonlijk te ontmoeten. Ook al zal ik daar zelf niet dagelijks in de keuken staan, ik heb wel heel veel zin om te sparren met chef Tom Zwerver over onze fantastische gerechten en technieken.”

 

 

Een culinair gevecht van 20 gangen

De keuken van Oan Tafel helemaal vermijden zal niet gebeuren, want de thuiskomst van Geert-Jan wordt groots gevierd met het team van Oan Tafel. Van 28 juli t/m 1 augustus wordt er een culinair “gevecht” georganiseerd tussen Chef Geert-Jan en Chef Tom. Er zal een diner van 20 gangen worden geserveerd, waarbij iedere chef 10 gangen voor zijn rekening neemt. Een culinair topstuk in Friesland! Alle gangen zullen worden begeleid door bijpassende wijnen, bieren of frisdranken.

 

 

Goed doel

Het wordt een culinaire battle met alleen maar winnaars. Want behalve heerlijke en creatieve gerechten voor de gasten, zal de week ook in het teken staan van Het Foppe Fonds!

 

Het Foppe Fonds zet zich in voor jongeren voor wie sporten niet vanzelfsprekend is vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten krijgen kinderen en jongeren energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat ze weer stralen en plezier hebben. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen!

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2021-05-18-om
20-07-2021

MiddelPunt Media geeft inspiratie magazine uit

LEES MEER schermafbeelding-2021-08-03-om
03-08-2021

MiddelPunt zoekt bezorgers

LEES MEER turfbok

Varen met de turfbok

LEES MEER 21062850trainer-wilfred-meulma
22-07-2021

Tennistrainer 10 jaar in Akkrum

LEES MEER img0762
21-07-2021

Wethouder op bezoek bij Plaatselijk Belang Akkrum

LEES MEER geannuleerd-shantykoren-akkrum
22-07-2021

Shantydag in Akkrum gaat toch niet door

LEES MEER promobyld-foar-social-media
14-07-2021

Omrop Fryslân komt nei Akkrum/Nes!

LEES MEER foto-30-06-2021-om-1249
14-07-2021

Doe ook mee aan de buurtschouw

LEES MEER zcoc5hmreu6fs1talvwtw
14-07-2021

De Lantearne tuin, een ontmoetingstuin voor het hele dorp

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen