Akkrum - 14-09-2021

 

Je hebt net je welverdiende vakantie afgesloten en inmiddels heb je de moed weten te verzamelen om op de weegschaal te gaan staan… Oeps! Je bent aangekomen en dat buikje zat er eerlijk gezegd voor de vakantie ook al. Tijd voor actie dus, niet langer wachten en starten met Mannenmaandag!

 

Acht weken lang gaan we je coachen en maak je kennis met jouw nieuwe leefstijl, we laten je zien dat gezond eten lekker is en niet ingewikkeld hoeft te zijn en na iedere maandag sporten merk je dat je je beter gaat voelen, energieker, fitter! Vele mannen gingen jou voor en vielen af en nog beter, voor veel van hen was het de start van die nieuwe, blijvende leefstijl. Hun voedingspatroon is aangepast en we zien ze vaak wekelijks terug bij Sportschool Switch of in de Mannenmaandag 2.0 groep die al een aantal jaren bestaat.

 

We houden het simpel, toegankelijk en effectief. We gaan voor het maximale resultaat en dit doen we op een informele en ongedwongen manier, je leert elkaar kennen en je hebt lol met elkaar. Het is gezellig maar doordat je in een groep bent stimuleer je elkaar, een stok achter de deur waarbij opgeven geen optie is. De boodschappen kunnen nog steeds bij de supermarkt worden gehaald en oh ja, dat biertje tussendoor op vrijdagavond vinden we niet erg.

 

Wil je jouw persoonlijke doelstelling behalen?

Mannenmaandag, acht maandagen werken aan jouw nieuwe leefstijl.

We starten op maandag 20 september bij Sportschool Switch. Voor informatie en om je in te schrijven zoek je contact via info@leefstijllokaalakkrum.nl

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen