Aldeboarn/Akkrum - 27-10-2020

 

Het dorp is je speeltuin. Een bankje alleen om op te zitten? No way! Als freerunner ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Je zoekt continu naar nieuwe moves, ook op plekken waar je al duizend keer bent geweest.

 

Freerunning is een enorm populaire en snel groeiende sport. Bij freerunning beweeg je je door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips (salto’s) en vaults, over obstakels. Als freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Bij Freerunning draait het om de 5-F’s: Fun, Freedom. Fitness, Friendship en Fulfilment.

 

Voor wie?

Freerunnen is voor iedereen! Voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels. Deelname is mogelijk vanaf groep 3. Momenteel zijn er al 18 freerunners elke week hun skills aan het verbeteren.

 

Waar?

Bij G.V. Hercules bieden we Freerunning aan op de vrijdagmiddag onder leiding van Hotse Dekker. De indoortrainingen zijn heel erg geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren voordat je deze op straat kan gaan proberen. De nadruk ligt tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Iedere week zijn er andere onderdelen waarbij je vrij bent om je eigen oefeningen te bedenken en je je kunt verbeteren.

 

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de freerunlessen van GV Hercules, kom dan eens langs op vrijdag van 15:00-16:00 of 16:00-17:00 in de gymzaal van de Boarne in Aldeboarn. De eerste twee lessen zijn gratis!

 

Ook voor gymnastiek, streetdance of (recreatief) turnen kun je twee gratis proeflessen volgen in Aldeboarn of Akkrum.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.gv-hercules.com of scan de QR-code.

 

qr-code-hercules

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

LEES MEER 202109201431131
12-10-2021

Blije dames kunnen weer praten en breien

LEES MEER kinder-spaarweken
29-09-2021

Kinderspaarweken bij RegioBank

LEES MEER opening
06-10-2021

Grand Café JAN! is geopend

LEES MEER kinderyoga-in-jirnsum
06-10-2021

Kinderyoga in Jirnsum

LEES MEER schermafbeelding-2021-10-13-om
15-09-2021

Agenda Midden Friesland

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen