Akkrum / Heeg - 18-11-2020

 

Heslinga en de Vries Uitvaartverzorging te Heeg en Boermans Uitvaartzorg te Akkrum gaan per 1 januari 2021 fuseren. Meindert Heslinga, oprichter van de in 1988 ontstane uitvaartonderneming Heslinga Uitvaartzorg zal vanaf 1 januari 2021 uit het bedrijf stappen en blijft incidenteel inzetbaar voor ons als uitvaartverzorger. Daarnaast gaat hij genieten van zijn welverdiende vrije tijd!

 

Eelco de Vries en Leo Boermans bundelen hun jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Na de fusie zullen ze verdergaan onder de naam Heslinga Uitvaartzorg. ‘Aangezien de naam Heslinga Uitvaartzorg een gevestigde naam in de regio is, zal deze ook blijven bestaan!’, stelt Eelco de Vries.

 

‘Het toenemende aantal aanvragen en de dienstverlening daaromtrent is in deze samenstelling volledig op te vangen’. De nieuwe combinatie gaat zich na de fusie vestigen in het pand van Heslinga Uitvaartzorg te Heeg. Toen Eelco en Leo ruim een jaar geleden met elkaar in gesprek kwamen, werd al snel duidelijk dat ze dezelfde visie deelden. Niet de commercie, maar het belang van de mensen staat bij beide ondernemingen voorop. ‘Je komt bij mensen binnen op een heel intiem moment, wanneer ze heel kwetsbaar zijn, omdat ze iemand los hebben moeten laten. Daar moet je op een juiste manier mee omgaan’, aldus Leo. ‘Onze belangrijkste drijfveer is, dat de mensen voelen, dat ze menselijk worden behandeld. Dat maakt dit werk heel waardevol.’ Er is door de jaren heen veel veranderd in de uitvaartbranche. ‘Tradities veranderen’, geeft Eelco aan. Er is steeds meer mogelijk en het afscheid wordt steeds persoonlijker. Leo: ‘Soms hoor je mensen andere dingen zeggen, dan ze willen. Bij jezelf blijven en niet dingen doen, omdat het zo hoort, is een belangrijk advies, wat we nabestaanden meegeven.’ Eelco merkt daarnaast op, dat steeds meer mensen een voorgesprek willen om hun wensen vast te leggen. Dan is het maar geregeld en hoeven de nabestaanden die beslissingen niet meer te maken, is een vaak gehoord argument. Het geeft een stukje rust en nabestaanden krijgen meer ruimte voor het afscheid nemen van hun dierbare.

 

Gelukkig is iedereen vrij om te kiezen voor een (lokale) uitvaartleider, ook al is er een verzekering bij één van de grote maatschappijen in Nederland. Sterker nog, het kan zelfs nog financieel voordeel opleveren. De lokale ondernemer kent de regio, is bekend met de gebruiken en kan (creatief) meedenken met de families. Het belangrijkste wat komt kijken bij het verzorgen van een uitvaart is DE KLIK! Samen proberen we het afscheid vorm te geven, zoals dat past bij de families en nabestaanden.

 

Eelco en Leo zijn van mening dat de menselijkheid en de rust om afscheid te nemen de belangrijkste kernwaarden in hun werkwijze zijn. Een eigen opbaarruimte met een huiselijke sfeer, waar nabestaanden 24 uur per dag zelf toegang hebben en de gelegenheid die wordt gegeven voor het helpen met de laatste verzorging van de overledene, dragen bij aan een waardig afscheid.

 

boermansdevrieslogocmyk 

 

Vanaf heden zijn wij als volgt bereikbaar:

Heslinga Uitvaartzorg

De Draei 13  |  8621 CZ Heeg  |  0515 85 57 57
Via de email zijn wij te bereiken op info@bvuitvaartzorg.nl

 


Wilt u eens kennismaken met Eelco of Leo,
neemt u gerust eens contact met ons op. De koffie staat klaar!

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen