Grou - 14-10-2020

 

Vanaf donderdag 15 oktober vind je in het centrum van Grou weer een echte wolwinkel. Met het openen van de winkel is een droom werkelijkheid geworden. Jarenlang droomde eigenaresse Sytske Jongsma, over een winkel vol kleurrijke draden voor makers en liefhebbers van draadkunst.

 

Handwerken anno 2020

In een tijd waarin juist veel winkels besluiten hun deuren te sluiten, is een winkel openen een gewaagde stap. Toch is het minder gewaagd dan mensen in eerste instantie denken, legt Sytske uit. “Juist in deze periode, nu veel sociale activiteiten wegvallen en men meer binnen zit, is de behoefte aan afleiding groot. Een nieuwe groep mensen ontdekt handwerken als een ontspannende bezigheid waarmee je naast rust in je hoofd, ook nog een mooi eindproduct creëert. Een product waar geen tweede van is. Een product dat steek voor steek of knoop voor knoop met liefde en aandacht door de draadkunstenaar gemaakt is.”

 

Collectie

Je kunt in de winkel terecht voor haak-, brei- en macramé benodigdheden van nu.  De winkel staat voor handwerken 2.0 en verkoopt eigentijdse, hippe merken als Langyarns, Katia Concept en Scheepjes maar ook het fantastische Deense merk Muud met tassen en opbergers voor je handwerkspullen. In de toekomst zullen er ook workshops gegeven worden.

 

Online & Offline

De winkel is gevestigd aan de Gedempte Haven 3a in Grou, met parkeermogelijkheid vlak voor de deur. Daarnaast kan je het gehele assortiment ook online bestellen via www.wolwinkel.nl

Iets wat zeker nu een uitkomst is, want een grootse opening komt er in deze tijd niet, aldus Sytske. Wel is er in de openingsweek een speciale openingsactie.

 

Om op de hoogte te blijven kun je de winkel volgen via Facebook of Instagram, @wolwinkelvandraad of via www.wolwinkel.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

De Kletskous heeft een nieuw gezicht

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER fakkelmoment
05-03-2024

Grou laat Oekraïne niet in de kou!

LEES MEER mp-202406pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen