Akkrum - 03-02-2021

 

Door de oudervereniging en het team van obs Akkrum is vrijdag 29 januari uitgeroepen tot Pannenkoekendag! Om alle leerlingen en ouders in deze coronaperiode een hart onder de riem te steken en hen te bedanken voor hun enorme inzet bij het thuisonderwijs, werd bij ieder gezin een pak pannenkoekenmix gebracht.

 

De afgelopen weken hebben leerlingen en ouders veel inzet getoond bij het thuisonderwijs. Doordat alle leerlingen van groep 3 tot en met 8 op school over een iPad beschikken, zijn er veel mogelijkheden om de lessen digitaal te verzorgen. Tijdens de periode van thuisonderwijs in het voorjaar van 2020 hebben leerkrachten, leerlingen en ouders al veel ervaring opgedaan met het thuisonderwijs en dat maakt dat het nu soepel verloopt. Leerlingen krijgen iedere dag van hun leerkracht een dagtaak, volgen instructies via Teams en FaceTime en leveren het gemaakte werk via de iPad in bij hun leerkracht.

 

Dat neemt niet weg dat het voor ouders pittig is om naast hun werk ook de kinderen te begeleiden bij het maken van het schoolwerk. En voor de leerlingen is het vervelend dat zij veel minder contact met hun klasgenoten hebben en hun leerkracht alleen via een scherm zien. Vandaar dat de oudervereniging en het team op het idee kwamen om alle ouders en leerlingen in het zonnetje te zetten en de vierde week thuisonderwijs feestelijk af te sluiten.

 

De pannenkoekenmix werd niet alleen in Akkrum bezorgd, maar ook bij de leerlingen die in Haskerdijken, Aldeboarn en Terherne wonen. Omdat er veel leden van de oudervereniging en het schoolteam hielpen, was het bezorgen snel klaar. De reacties van leerlingen en ouders waren heel enthousiast!

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen