Akkrum - 06-07-2021

 

Watersportvereniging AWS Eendracht is gestart met een waterscoutinggroep. Voor deze groep komen jongens en meiden in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar in aanmerking, die interesse hebben in varen en alles eromheen. Zoals kamperen en pionieren. AWS hoopt hiermee als watersportvereniging nog meer plezier op en rond het water te kunnen bieden.

 

Bij waterscouting wordt er gevaren met een lelievlet. Dit is een stalen zeil-, roei- en wrikboot bekend van de zeeverkennersgroepen van Scouting Nederland. Zo ook bij AWS waterscouting i.o. Waar de lelievlet inmiddels al een bezienswaardigheid is op het water. Wekelijks wordt er op zaterdag van 13.00- 16.00 uur vanuit de verenigingshaven van AWS in Akkrum uitgevaren. Met veel enthousiasme.

 

Wil je een keer meevaren, of heb je interesse in waterscouting ben je van harte welkom op één van de zaterdagen. Hierover kun je contact opnemen met Yvonne Bergsma. Dit kan via een e-mail naar info@awseendracht.nl

 

Meer informatie over AWS waterscouting i.o. en de andere activiteiten van watersportvereniging AWS Eendracht vind je op www.awseendracht.nl

 

 

Foto’s: Amerins Zandstra van Studio Zandstra

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen