Akkrum-Nes - 09-06-2021

 

Column

Reisadviseur

Sigrid de Vries

 

Jaaaa we mogen weer reizen! Na 14 maanden van annuleren, omboeken, uitstellen, vouchers en wachten, vooral dat laatste, heel lang wachten, kwam dan toch eindelijk het bericht dat er weer voorzichtig een aantal landen op geel werden gezet.

 

Nou, een blijer ei was er op dat moment niet te vinden in Akkrum-Nes!

Toegegeven het is wel met wat haken en ogen hier en daar maar ook daar kan deze reisagent prima mee om gaan. Met ruim 35 jaar reisbureau ervaring heb ik nu zo’n beetje alles wel meegemaakt.

 

En wat er toen gebeurde met mijn mailbox, geweldig! Hij begon vol te stromen met nieuwe aanvragen. Sommige klanten konden niet wachten en boekten al voor vertrek een week later, weer anderen voor de zomervakantie, herfst en winter. En wat voelt dat goed! Allemaal blije mensen die er weer alle vertrouwen en heel veel zin in hebben.

 

Ik snap dat helemaal, ook wij hebben hier al de nodige plannen gemaakt en de uitgestelde reis van vorig jaar naar Ibiza is inmiddels geboekt voor begin juli. Kan ik mooi testen hoe het nu allemaal in zijn werk gaat.

 

Mocht u nog twijfelen wat er allemaal mogelijk is, bel of mail me gerust. Ik heb nog steeds geen glazen bol helaas maar ik kan u wel alles vertellen over de soepele omboekvoorwaarden, geld terug acties, welke papieren er nodig zijn etc. En voor mijn klanten die een PCR test met reiscertificaat nodig zijn, heb ik gereduceerde tarieven.

 

Dus laat de komende tijd de kleuren geel en groen maar doorkomen, klaar met oranje! Behalve natuurlijk op sportief gebied dan hoop ik dat er veel oranje successen behaald worden. Met een EK voetbal en Olympische Spelen in het vooruitzicht wordt het in alle opzichten vast een mooie zomer.

 

 

Een zonnige reisgroet!

Sigrid de Vries

 

The Travel Club Akkrum-Nes

06-29340220 | sigrid@thetravelclub.nl

www.thetravelclub.nl/sigrid

 


Columns Sigrid de Vries

 

 
 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen