Grou - 22-06-2021

 

Rixt van der Horst wint haar eerste nationale titel!

 

Para-amazone Rixt van der Horst is zaterdag 5 juni jl. met haar paard Findsley voor het eerst in haar carrière Nederlands kampioen geworden. Als succesvolle para-amazone was dit nog een titel die op haar palmares ontbrak. Een mooie toevoeging aan haar prijzenkast, met daarin onder andere twee Europese titels en vijf wereldtitels. Rixt kwam met haar paard na de eerste proef op vrijdag en de kür op muziek uit op een score van 157,069 punten, voldoende voor de Nationale titel.

 

Afgelopen weekend was alweer de tweede observatiewedstrijd, de internationale wedstrijd in Kronenberg. Met achtereenvolgens een tweede, derde en tweede prijs en een eerste prijs in de landenwedstrijd, was Rixt niet ontevreden, maar zo gaf ze aan ‘de foutjes moeten er nog uit en dan nog verder ontwikkelen. We zijn op de goede weg.’

 

In verband met haar sport is de in Grou geboren para-amazone momenteel woonachtig in Bergeijk. Daar bereidt ze zich voor op alle wedstrijden, dus ook op de observatiewedstrijden voor de Paralympische spelen, met als uiteindelijk doel deelnemen aan deze spelen in Tokio, die eind augustus van dit jaar plaatsvinden.

 

Om de benodigde financiën bij elkaar te krijgen zette Rixt de crowdfundingsactie Let’s go Tokyo! op. Hiermee hoopt ze ruim 36 000 euro bijeen te krijgen. Op dit moment heeft ze ongeveer de helft binnen. Informatie over para-amazone Rixt van der Horst en haar crowdfundactie is te vinden op haar internetsite www.rixtvanderhorst.nl

 

 

Foto: Rixt met Findsley N.O.P. tijdens NK 2021

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen