Grou - 12-10-2021

 

Na 19 maanden thuis handwerken zijn de dames van handwerkcafé Grou en omstreken weer begonnen met de wekelijkse bijeenkomsten. In het restaurant van Friesma State in Grou kwamen op deze ‘eerste’ bijeenkomst 12 dames af.

 

De mooiste creaties waren er gemaakt, alles moest geshowd worden, de koffie en thee vloeide rijkelijk en de vele verhalen werden verteld. Super blij waren ze allemaal dat er eindelijk weer samen gehandwerkt kon worden. De twee uren vlogen voorbij en voor we het wisten moesten we er een eind aan breien. Maar we pakken de draad volgende week maandag weer op en hopen dat we weer als vanouds samen kunnen komen, want dat is toch wel het leuke van het handwerkcafé, samen handwerken voor goede doelen of je eigen project. Alles mag, er is niets dat moet.

 

In de afgelopen 19 maanden is er niet stilgezeten, er zijn heel veel dekens, omslagdoeken, kussens, zorgenvriendjes, babyspullen, fidgets en voelwarmers gemaakt en gedoneerd aan verschillende zorginstellingen, kleinschalige woonvormen en zorgboerderijen in de regio Grou en omstreken.

Hier gaan we weer mee verder en in de komende herfstperiode gaan we weer warme winterspullen maken voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

 

Draag je handwerkcafé Grou e.o. een warm hart toe? Je kunt een bol wol doneren in de wolwinkel in Grou. Zo kunnen we weer mooie dingen maken voor de goede doelen in onze regio!

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen