Akkrum - 15-09-2021

 

Sinds kort doet de tuin haar naam eer aan. We hebben een klassieke lantaarnpaal weten te vinden en deze volledig ontmanteld en opgeknapt. Er is elektriciteit aangelegd en de lantaarn is geplaatst in het midden van de tuin. Het resultaat is prachtig!

 

Binnenkort gaan we in kleine groepjes werken aan de bouw van de pergola, de kapschuur en het stap. Wie heeft een zaterdag in september of oktober vrij om daarbij te helpen? Geef u op voor één van deze projecten.

 

We gaan in oktober aan de gang met de kruidentuin en de bessenstruiken. Heeft u nog struiken over? Wij willen graag de zwarte bes, jostabes, gele framboos, rode framboos, rode bes en kruisbes gaan planten. Voor de kruidentuin zijn we op zoek naar munt, bieslook, rozemarijn, roomse kervel, dragon, peterselie, selderij, tijm, lavas maggi, wijnruit, luchtui, koriander, venkel, citroenmelisse, daslook, knoflook, mierikswortel en keukensalie.

 

Welkom

Elke maandagmiddag wordt er gewerkt in de tuin. Van 14.00 tot 16.00 uur is een groepje tuinliefhebbers bezig. We kunnen altijd hulp of ideeën gebruiken, dus kom langs of meld u aan bij: Rein Huitema, 06-28126146 of per mail via info@pgakkrum.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER woodness-pizza-mm
28-03-2023

WoodNess Pizza | The real taste on wheels

LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER samoosara
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen