Akkrum/Grou - 02-12-2020

 

Lionsclub Oostergoo steekt in december de voedselbank een helpende hand toe door middel van het inzamelen van Douwe Egberts waardepunten.

 

Negen jaar geleden namen enkele leden van Lionsclub Voorburg het initiatief om D.E waardepunten te verzamelen. Douwe Egberts ondersteunt deze actie en zet de punten om in pakken koffie, waarbij de fabrikant de opbrengst zelfs met ruim 15% verhoogt. Wat in Voorburg begon als een spontane actie is inmiddels uitgegroeid tot een breed gedragen landelijke inzameling, waar ruim 120 Lionsclubs, alle voedselbanken in Nederland en ruim 10.000 vrijwilligers bij betrokken zijn. Afgelopen editie mochten de voedselbanken in totaal 134.000 pakken koffie in ontvangst nemen. Daarmee kan een gezin om de 2 weken worden voorzien van 1 pak koffie.

 

In Grou hebben we de JUMBO (Stationsweg 38F) wederom bereid gevonden een door Douwe Egberts beschikbaar gestelde inzamelbox te plaatsen.

Nieuwe locaties voor het inleveren van de D.E-waardepunten dit jaar zijn in Grou de Kringloopwinkel (Muldyk 3 te Grou), waar de box in de koffiecorner te vinden is en in Akkrum de HUBO (Buorren 16 te Akkrum).

 

Het wordt enorm gewaardeerd, wanneer de waardepunten geteld en gebundeld per 500 punten of meervoud daarvan worden ingeleverd. Doe mee en geef ook uw D.E-waardepunten een goede bestemming: Een bakje troost voor iedereen!

 

 

Op de foto's achtereenvolgens de inzamelpunten:

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen