Jirnsum - 20-01-2021

 

Om toch een beetje samen te zijn...

 

Gewoon thuis zitten, maar toch met de hele school een spelletje spelen. De kinderen en ouders van basisschool Sint Radboud in Jirnsum gaan dat donderdag 21 januari doen. Ze spelen dan een online bingo. Juf Anna en Juf Anneke van de school, gaan vanaf 17.00 uur de nummertjes trekken.

 

"Als school zijn we eigenlijk een soort mini-gemeenschap" vertelt directeur Anneke Bosma. "Wij vinden het heel fijn om belangrijke momenten in het jaar te vieren op school. Niet alleen met de kinderen, maar vaak ook met de ouders erbij. Helaas kunnen we door het coronavirus al een hele tijd niet samenkomen. Bij de start van het schooljaar kon dat niet, en bij de kerstviering ook niet. En dat missen we echt. Daarom organiseren we nu deze bingo, zodat we toch weer eens met alle huishoudens die bij onze school horen, samen kunnen zijn. Ook al is het op afstand."

 

Bingo is daar een heel geschikt spel voor, vinden de juffen. Juf Anna Silvius: "Het is laagdrempelig, iedereen heeft evenveel kans om te winnen, en het is ook wel een beetje educatief. Het gaat immers om cijfers, getalbegrip en je moet je wel goed concentreren als je wilt winnen. Maar we doen het vooral omdat we graag iets positiefs willen doen voor de kinderen en hun ouders. "

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER akkrum-nes-bloeituitreiking-ch
09-07-2024

Uitreiking cheques Bloeiweek

LEES MEER winnaars-fjouwer-fan-grou-2024
09-07-2024

Mooie editie ‘De Fjouwer van Grou’ levert naast sterke verhalen verrassende winnaars op

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp2414pagina08
26-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen