Friesland - 12-05-2021

 

Rabobank wil duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen. Om het belang en voordelen van duurzaam wonen onder de aandacht te brengen hebben de Friese Rabobanken van 1 mei tot en met 30 juni 2021 een speciale actie. Voor iedere getekende hypotheekofferte plant Rabobank een boom. Het planten van bomen gebeurt in overleg met Staatsbosbeheer. De bomen komen te staan bij de Kiekenberg in Oudehorne, waar boomsingels worden geplant als onderdeel van herstel van het coulisselandschap.

 

De vraag is niet of we duurzaam gaan wonen, maar wanneer. Rabobank stelt alles in het werk om drempels weg te nemen om duurzamer te wonen. Dat doet zij door een aantrekkelijk aanbod te doen voor de financiering van een duurzame woning, of een duurzame verbouwing. Rabobank helpt mensen door het aanbieden van een gratis HuisScan van homeQgo. Eenvoudig en snel krijg je zicht op aanpassingen die voor jouw woning interessant zijn. En je kunt direct een offerte aanvragen om het advies uit te laten voeren.

 

Er zijn heel veel momenten waarop je in actie kunt komen om je huis te verduurzamen. Bij een verbouwing, bij gezinsuitbreiding of als de energierekening van je woning duurder uitvalt dan gepland. Meer weten? Neem contact op met Rabobank en vraag een gesprek aan met een van de erkend adviseurs Duurzaam Wonen.

 

Voor alle hypotheekoffertes, die worden gesloten bij een van de Friese Rabobanken in de periode 1 mei tot 30 juni 2021 plant Rabobank een boom. Wil je ook bijdragen aan verduurzamen van de regio en verbetering van het landschap, neem dan contact op met Rabobank in de provincie Friesland.

 

 

Foto: FPh

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen