Aldeboarn - Akkrum - Nes - 06-04-2021

 

Nieuwe website

Halverwege maart is de nieuwe website van Hercules live gegaan. Wat zijn we trots op het resultaat! BytEffect uit Akkrum heeft de site ontworpen en hij is nu helemaal 2.0 geworden. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op www.gv-hercules.com

 

Mega Sportweek

In de voorjaarsvakantie organiseerde Scoren voor Gezondheid Heerenveen een Mega Sportweek. Hercules was ook van de partij met twee clinics “Kracht & Conditie voor turners" en twee clinics Freerunnen in Aldeboarn. Het was een groot succes en de kinderen hebben weer heerlijk kunnen sporten. Ook het weer zat mee, want er moest buiten gesport worden deze dagen.

 

Buiten sporten

Na de voorjaarsvakantie zijn we gestart om de lessen buiten aan te bieden omdat er helaas nog niet binnen gesport mag worden. Het weer gooit zo nu en dan roet in het eten, maar de pret is er niet minder om.

 

Na de Pasen gaan ook de senioren van gymfit Akkrum weer (buiten) los. Er mag in kleine groepjes gesport worden. Mocht u ook zin hebben om aan te sluiten bij de gymfit activiteiten, dan kunt u dit kenbaar maken via info@gv-hercules.com

 

Peuter- en kleutergym

Hercules biedt in Akkrum en Aldeboarn peuter- en kleutergymnastiek aan. Vanaf de jongste leeftijd zijn de activiteiten van de peuter erop gericht de zintuigen te stimuleren en de motorische en emotionele vaardigheden en het waarnemingsvermogen te ontwikkelen. Peutergym helpt hierbij. Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen: alles wat uw peuter thuis niet kan of mag, is wel mogelijk in de gymzaal.

 

Vanaf 3 jaar (van 2-3 jaar in overleg met de leiding) kunt u uw peuter aanmelden voor gymnastiek. Op maandag zijn de lessen in Akkrum van 14.15-15.15 uur en op donderdag in Aldeboarn van 14.45-15.45 uur. Dit zijn de tijden als er weer binnen gesport mag worden. Uw kind mag twee proeflessen volgen.

 

De buitenlessen zijn op maandag in Akkrum van 14.30-15.15 uur en op donderdag in Aldeboarn van 15.15-15.45 uur.

 

Natuurlijk is er ook gymnastiekles voor oudere kinderen in Akkrum en Aldeboarn. Op onze website vindt u de actuele tijden, groepen en locaties: www.gv-hercules.com

 

Informatie over de andere sporten die we aanbieden (freerunnen, streetdance en turnen) vindt u op onze website.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen