Akkrum - 01-06-2021

 

Half juni gaat de volgende editie van de Akkrumer kunstwandelroute, "de Slach troch Akkrum" weer van start. Evenals vorig jaar ook dit keer zonder officiële opening, maar daarom niet minder attractief.

 

De Slach troch Akkrum leidt u via een aantrekkelijk route door het gezellige centrum van Akkrum met zijn fraaie monumentale gebouwen en parken, waarbij tevens de altijd gemoedelijke jachthaven van De Drijfveer en Tusken de Marren wordt aangedaan. Overal op de route is gelegenheid voor het aandoen van een terras om even een pauze in te lassen en te genieten van een kop koffie of thee.

 

Het thema voor deze keer is “Verbinding”. Op diverse manieren is aan dit thema vormgegeven. Zo zien we verbinding terugkomen als verbinding tussen mensen onderling, familiebanden, het gebruik van moderne media, maar ook vaak als de verbinding van de mens met zijn/haar omgeving, met de natuur, het gehele ecosysteem, of kleiner, met de plek waar hij/zij woont.

 

Door een vakkundige beoordelingscommissie, bestaande uit de kunstschilders Marije Bouman, Gosse Koopmans en galeriehoudster Anje Wester is er uit de 60 inzendingen, deels bestaande uit foto’s, deels uit schilderijen, keramiek en installaties, een keuze gemaakt. Deze gekozen werken vindt u terug in een fraaie brochure welke gratis verkrijgbaar is bij het station van Akkrum en een aantal winkels en horecagelegenheden in Akkrum.

 

Via de QR-code van het Prins Bernhard fonds, die gelinkt is aan een specifiek nummer dat toegekend is aan de kunstroute, kan er gedoneerd worden. Door de code met je bankapp te scannen, kan er een bijdrage overgemaakt worden voor de kunstroute. Alle bedragen die van 28 mei t/m 3 juni worden gedoneerd komen ten goede aan onze kunstroute.

 

Wil jij ook dat de kunstroute blijft bestaan, geef dan een kleine donatie voor deze unieke route door het dorp.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

LEES MEER 202109201431131
12-10-2021

Blije dames kunnen weer praten en breien

LEES MEER kinder-spaarweken
29-09-2021

Kinderspaarweken bij RegioBank

LEES MEER opening
06-10-2021

Grand Café JAN! is geopend

LEES MEER kinderyoga-in-jirnsum
06-10-2021

Kinderyoga in Jirnsum

LEES MEER schermafbeelding-2021-10-13-om
15-09-2021

Agenda Midden Friesland

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen