Nes - 15-03-2021

 

Advertorial

 

Alweer vijf jaar ben ik zelfstandig financieel adviseur en help ik ondernemers bij het realiseren van hun plannen. Ik arrangeer de financiering voor hun investeringen.

 

Het financieringslandschap verandert in hoog tempo. Als het gaat om financieringen via de traditionele grootbanken pakt dat niet altijd positief uit. Banken maken een terugtrekkende beweging. Daarnaast vallen vooral kleinere ondernemers buiten de boot als gaat het om een persoonlijke bediening. Dat is voor veel banken onrendabel geworden. Even sparren over uw plannen is bij hen niet meer vanzelfsprekend.

 

Het mooie van deze ontwikkeling is dat er nieuwe initiatieven zijn ontstaan die deze doelgroep wél willen en beter kunnen bedienen. Als financieel intermediair heb ik toegang tot meerdere financieringsbronnen en ben ik niet gebonden aan één partij. In veel gevallen heb ik direct contact met de riskmanagers van veel financiers.

 

Deze coronaperiode is lastig voor iedereen. Maar voor veel MKB-bedrijven zijn er nog steeds oplossingen. Ik ken de bancaire voorwaarden en spreek hun taal. Bij het toetsen van de haalbaarheid kan ik de toegevoegde waarde leveren. Een ondernemer bespaart tijd en ergernis doordat ik mijn specialisme inzet, het financieringsplan van a tot z kan begeleiden en reële voorwaarden bij diverse financiers kan bedingen.

 

Wist u dat u in Friesland 50% subsidie kunt krijgen voor deze werkzaamheden? Wanneer u een specialist inschakelt, krijgt u de subsidie vooraf uitbetaald. Zo wil ook de overheid bijdragen aan een positieve ontwikkeling van het MKB in het noorden. Er is weer een royale pot met middelen beschikbaar gesteld voor 2021.

 

Ik heb de focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bijvoorbeeld door het leasen van gebruikt materieel. Dit is voordelig en duurzaam. Maar ook het financieren van startende bedrijven die bij veel banken geen kans van slagen hebben, kan ik helpen. De afgelopen jaren heb ik meer dan 200 starters aan krediet kunnen helpen.

 

Vandaag de dag is het combineren van alternatieve financieringsbronnen mijn uitdaging om zo voor ondernemers tot een complete MKB-financieringsoplossing te komen.

 

Mijn jarenlange bancaire ervaring in het MKB en Grootbedrijf zet ik in als begeleider/sparringpartner op financieel gebied. Door het uitgebreide netwerk waarover ik beschik kan ik ondernemers met elkaar in verbinding brengen en hun plannen versnellen. In de praktijk werk ik veelvuldig samen met accountants, fiscalisten en juristen om tot een juiste financieringsconstructie te komen.

 

Ewoud van den Berg

mkb-financieringsoplossingen.nl

www.eijgenfinance.nl

 

De Oper 47

8494PJ NES

06-25422569

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2021-04-06-om
09-04-2021

Opnieuw geen feestelijke Opening Watersportseizoen in Grou

LEES MEER ballenbak
09-04-2021

Nieuwe ballenbak bij Kindcentrum

LEES MEER brug-en-gouden-leeuw
06-04-2021

Vernieuwde website terherne.nl

LEES MEER schermafbeelding-2021-04-06-om
06-04-2021

Nieuws van Hercules

LEES MEER schermafbeelding-2021-03-25-om
06-04-2021

Uitdeelacties via Grou 2030

LEES MEER logo-eijgen-finance
15-03-2021

MKB-financieringsoplossingen.nl

LEES MEER schermafbeelding-2021-04-01-om
27-03-2021

Iwan en Johan de Jong rennen tot het uiterste voor KiKa

LEES MEER 20040750
31-03-2021

Tennis: een van de mooiste sporten in coronatijd

LEES MEER lente-zof
30-03-2021

Verrassend veel te doen tijdens Pasen in Zuidoost Friesland

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen