Heerenveen - 17-11-2021

 

Op zondagavond 12 december brengt KRO-NCRV Heerenveen in kerstsferen tijdens Kerst met de zandtovenaar. Vanaf de Crackstate in Heerenveen wordt door zandtovenaar Gert van der Vijver het bijzondere verhaal van de geboorte van Jezus tot leven gewekt. Diverse Nederlandse artiesten zingen tijdens dit muzikale familiespektakel bekende en nieuwe kerstliedjes. KRO-NCRV vindt het belangrijk om dit eeuwenoude verhaal op een eigentijdse wijze voor jong en oud aantrekkelijk te maken.

 

Wethouder Hedwich Rinkes: "Ik ben ontzettend trots dat het nieuwe evenementenbureau van 'n Gouden Plak zo'n prachtige familieproductie naar Heerenveen haalt. Het is de eerste keer dat 'Kerst met de zandtovenaar' in Friesland plaatsvindt. Ik hoop natuurlijk dat heel veel kinderen, ouders én hun pakes en beppes op 12 december naar Heerenveen komen om met elkaar de komende kerstperiode te vieren".

 

Sandra Hilster, mediadirecteur KRO-NCRV: “KRO-NCRV heeft haar wortels liggen in de christelijke traditie van geloof, hoop en liefde. Met programma’s als The Passion en Kerst met de zandtovenaar laten we zien dat verhalen uit die traditie nog steeds actueel zijn en mensen kan samenbrengen. Voor de tv, of op een plein; voor jong en oud(er). En dat al voor de tiende keer. Ik zie uit naar een hartverwarmende editie vanuit Heerenveen.”

 

Op zondagavond 12 december vindt Kerst met de zandtovenaar plaats bij de Crackstate, het eeuwenoude monumentale pand in hartje Heerenveen. Bijwonen van het evenement is gratis. De exacte aanvangstijd en de cast worden later dit najaar bekendgemaakt. Verdere updates zijn te volgen via de social mediakanalen* van KRO-NCRV, Kerst met de zandtovenaar en 'n Gouden Plak.

 

Kerst met de zandtovenaar wordt geproduceerd door The Media Brothers in opdracht van KRO-NCRV. De uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door regio Heerenveen 'n Gouden Plak en de Protestantse Kerk in Nederland.

 

Kerst met de zandtovenaar, zaterdag 18 december om 19.20 uur en zaterdag 25 december om 19.30 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Op zaterdag 25 december om 12.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

 

Kerst met de Zandtovenaar komt naar Heerenveen op YouTube:

www.youtube.com/watch?v=DXHoGsG_8og

 

 

Foto 1: Robbert Aarts

Foto 2: Annemieke van der Togt

 

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen