Akkrum - 18-08-2021

 

Al heel wat jaren verleent Buurtdiensten Huishoudelijke Hulp in meerdere gemeenten in Nederland. Vorig jaar zijn zij, na een aantal jaren afwezigheid in Heerenveen, weer van start gegaan met een klein team. Het loopt nu zo goed dat er binnenkort een apart team voor Akkrum en de omliggende dorpen van start gaat.

 

Medewerkster Lonneke geeft aan: “Sommige cliënten kennen ons nog van vroeger en weten ons ook nu weer te vinden. Echt heel leuk! Dat betekent wel dat wij opzoek zijn naar nieuwe collega's. Dat valt niet altijd mee. Buurtdiensten verleent Huishoudelijke hulp bij cliënten die via de WMO een indicatie hebben omdat zij zelf hun huishouden niet meer helemaal zelf kunnen uitvoeren. Wij ondersteunen daar waar nodig en kijken hoe we het huishouden zoveel mogelijk samen met de cliënt kunnen oppakken.

 

Het werken bij cliënten geeft heel veel voldoening. Het grote voordeel van werken bij Buurtdiensten is dat je vrijheid hebt in het plannen van je werkzaamheden. Dus ook ideaal voor mensen die parttime willen werken of die naast een studie nog een aantal dagen aan de slag willen. Het is ook leuk dat steeds meer jonge mensen kiezen voor een baan in de thuiszorg. Ook nu hebben we een vacature openstaan, dus sollicitaties zijn welkom!"

 

Buurtdiensten is onderdeel van Buurtzorg en werkt in kleine zelfsturende teams. De werkwijze waarbij direct contact wordt onderhouden met de cliënten wordt goed gewaardeerd.

 

Buurtdiensten Heerenveen is bereikbaar via: 06-13259296 en heerenveen@buurtdiensten.nl

 

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER naamloos
18-08-2021

Drukwerkactie bij MiddelPunt

LEES MEER schermafbeelding-2021-09-15-om
15-09-2021

Agenda

LEES MEER unknown
15-09-2021

De Grouster RoeiSloep Vereniging (GRSV) doet mee aan de wike.frl

LEES MEER bord-open
15-09-2021

Vernieling na Merke Reduzum

LEES MEER afbeelding-persbericht-rcs
15-09-2021

Rabobanken in Friesland zetten zich in voor het versterken van clubs en verenigingen

LEES MEER afbeelding-voor-website
15-09-2021

Volleybalvereniging AVC’69 doet mee aan week van de sport

LEES MEER dsc00109
15-09-2021

Topkok Geert-Jan Vaartjes opent Grand Café JAN! in Wergea

LEES MEER ferknipt
15-09-2021

Ferknipt: muziek-film-theater spektakel

LEES MEER logo-alzheimer-nederland
15-09-2021

Collecte Alzheimer Nederland

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen