Akkrum - 22-06-2021

 

Om fijn te kunnen wonen en goed te kunnen ondernemen in Akkrum is een leefbaar en vitaal centrum belangrijk. Nu én in de toekomst. Een centrum waar leven in zit, waar mensen elkaar ontmoeten, waar het groen, veilig en gezellig is en waar voor de ondernemer nog wat te verdienen valt. Gemeente, provincie en rijk vinden dit ook belangrijk. Daarom komt er geld om het centrum van Akkrum op te knappen. Waar moet dit geld aan besteed worden?

 

Terugblik

In februari keken tijdens de eerste bijeenkomst over Akkrum maar liefst 270 mensen mee. Samen hebben we via de mentimeter bepaald wat belangrijk is voor het centrum van Akkrum en welke kansen er liggen. Naast de bouwstenen die er al zijn, zoals het ontwerp van de Tsjerkebleek en de nieuwbouw van de Poiesz zijn er volop ideeën binnengekomen via de ideeënbus. Fantastisch!

 

We zijn weer een stap dichterbij een mooier centrum. Wij nodigen u daarom uit voor de tweede digitale bijeenkomst op woensdag 30 juni as. om 20.00 uur.

 

2e digitale dorpsbijeenkomst

Door de nieuwe onderdelen naast de bestaande bouwstenen te leggen, zijn mooie nieuwe inzichten ontstaan. Het wordt steeds duidelijker waar we naar toe werken. Er ligt nu een concept-visie voor het centrum. Wij willen dit graag met u delen. En we willen weten wat u ervan vindt!

U kunt de avond digitaal bijwonen via: www.heerenveen.nl/centrumvisieakkrum.

 

Na de zomer volgt een derde bewonersavond waarin we keuzes voorleggen en prioriteiten stellen.

 

Blijf op de hoogte en denk met ons mee hoe we het centrum mooier kunnen maken!

 

Heeft u voorafgaand aan de bijeenkomst al vragen? Neem gerust contact op met projectleider Corina Neelis via mail: centrumvisieAkkrum@heerenveen.nl of tel: 140513

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen