Grou - 12-01-2021

 

In het mooie Grou zat ik tegenover David Reijntjes van Hypnose Noord. Ik vroeg hem; “Hypnose, dat is toch show en mensen die zonder het te willen als kikkers over een podium springen”? David moest even lachen. “Helaas wordt dat nog vaak gedacht. Gelukkig wordt dat beeld beter."

 

Steeds meer mensen vinden hun weg naar mijn praktijk of worden door hun behandelaar of tandarts naar mij verwezen. Hypnose of hypnotherapie is een behandelmethode waarmee men op een vriendelijke manier van veel problemen af kan komen. Door in een staat van volledige ontspanning te komen, zonder de zelfcontrole te verliezen natuurlijk, is het mogelijk om het onderbewustzijn te bereiken.

 

Vaak zonder het te beseffen liggen daar trauma’s, stress, nare herinneringen en ongewenste gewoontes opgeslagen.

 

Op verkeerde momenten steken die de kop op en dwarsbomen het functioneren. Jij kunt dat gevoel onder begeleiding van de therapeut veranderen. Op die manier kunnen pijnklachten, stress en angsten verdwijnen. Met hypnose is veel mogelijk wat in het voordeel van alle mensen kan werken. Op mijn website: hypnosenoord.nl kan men veel terugvinden”.

 

David liet mij trots een hoeveelheid dankbetuigingen zien van mensen die erg blij waren met zijn behandelingen. Ook van een mondhygiëniste die werkelijk verbaasd en enthousiast was over de positieve verandering van patiënten die voorheen bang en verkrampt in de stoel lagen en nu ontspannen de behandeling lieten gebeuren. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Een vorm van hulpverlening die genoemd mag worden en best wat extra aandacht verdient en ik kan aanbevelen.

 

In het mooie Grou werd dit een heel bijzondere ontmoeting.

 

 

Voor meer informatie over de diverse behandelmethodes neem contact op met:

Hypnose Noord
Praktijk voor Hypnotherapie

Oedsmawei 18a

9001 EG Grou

tel: 06 48 677 647

info@hypnosenoord.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen