Midden Friesland - 13-06-2020

 

DOE MEE MET ONS DORPENRONDJE

 

In het hart van ons blad, op de middelste pagina’s van de volgende edities, zetten we alle dorpen, één voor één, letterlijk ‘in het middelpunt’.

 

Veel mensen gaan vakantievieren in eigen land. Het hart van waterrijk Friesland is prachtig en heeft de toeristen veel te bieden. Dat willen we laten zien. Op de beide pagina’s komen mooie foto’s van de dorpen en is er ruimte voor lokale bedrijven om zich kort te presenteren. De natuur, de meren, de gezellige dorpen, de vergezichten en de creatieve ondernemers in onze regio zetten we in de schijnwerper. Zo maken we een rondje langs de meeste dorpen in het verspreidingsgebied van MiddelPunt.

 

We starten met Akkrum. Hierna staan achtereenvolgens Grou, Terherne, Warten/Wergea/Wirdum, Reduzum/Wytgaerd/Eagum/Friens/Idaerd, Jirnsum/Raerd en Aldeboarn centraal.

 

Zou je graag op deze volledig aan jouw dorp gewijde pagina’s willen staan? Wat lijkt je dan leuk om te vermelden? Laat je horen en neem contact op met Akke Boschma van MiddelPunt Media, telefoon 0566 202020 of 065 1283 273

 

De tweede deadline voor Grou is woensdag 1 juli a.s. voor de uitgave van 8 juli 2020.

Naar overzicht

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen