Grou - 01-06-2021

 

Het blijkt dat veel mensen na Corona problemen blijven houden. Dat kan op allerlei verschillende gebieden zijn. In Praktijkenpand zien we regelmatig ex-Corona-patiënten.

 

Hilda Dijkema (shiatsu-therapeut) en Alien Fikkert (massage-therapeut) kunnen door middel van massage het lijf helpen om weer in rust/balans te komen. Mensen die op de IC hebben gelegen, hebben dit veelal als traumatisch ervaren en voor hen is massage heel fijn ter ondersteuning in de herstelfase.

 

Bij Marion Timmerman (fysiotherapeut) kan men terecht om weer in conditie te komen.

 

Anneke Boersma (diëtiste) geeft aan dat ex-Corona-patiënten recht hebben op meer vergoede dieetzorg bij onbedoeld gewichtsverlies, ondervoeding en/of om weer op krachten te komen.

 

Bondina van der Meulen, Lisa Brakels en Nellie de Leeuw (logopedisten) kunnen mensen helpen die last blijven houden van de keel of van een zachte, schorre of hese stem. Ook kunnen ze hulp bieden bij kortademigheid en problemen met slikken.

 

Volgens Janet de Graaf (acupunctuur) kan het immuunsysteem versterkt worden door acupunctuur en het kan een belangrijke rol spelen bij de behandeling van Covid-19 patiënten.

 

Siebe Schippers (osteopaat) geeft aan dat blijvende kortademigheid na Corona meestal het gevolg is van dysfunctie van het middenrif. Osteopathie kan door het vrijmaken van het middenrif mogelijk de klachten verlichten.

 

 

Wilt u een afspraak maken of wilt u informatie kijk dan op de site praktijkenpand.nl of op ieders afzonderlijke site voor het mailadres of telefoonnummer. We helpen u graag weer op weg naar een goede gezondheid!

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen