Nes - 08-10-2020

 

Het aantal waterlodges bij Pean groeit gestaag de komende winterperiode. In de houtskeletbouw woningen worden bijzondere stokjes tentoongesteld van Ellen Omvlee. “Op 21 september ontving ik het eerste drieluik over de Ljip. Voor de huisjes zoek ik bijzondere en liefdevolle teksten en attributen voor aan de muren. Iets waarbij de bezoeker een glimlach van krijgt.” aldus Natasja van den Bos.

 

Sinds dit jaar werkt Ellen Omvlee met niets liever dan hout. Ze maakt krachtstokken, praatstokken, stokjes liefde en houten medaillons. Het zijn werkelijk hele lieve en speelse kunstwerkjes. De nieuwe huisjes bij Pean met als thema Weidevogels inspireerde Ellen om kleine raamwerkjes met Haiku gedichtjes te maken. “Haiku is een Japanse dichtvorm van drie regels van opeenvolgend 5-7-5 lettergrepen. Meestal wordt een natuurervaring als inspiratie gebruikt. Maar in principe leent elk onderwerp zich voor de haiku. De haiku schrijf ik met een brandpen op het hout, wat ik erg bij elkaar vind passen”, vertelt Ellen. “Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. De eerste opdrachten zijn binnen. In mijn omgeving speur ik nu naar bijzonder hout om hier iets moois van te creëren. Ik hoop dat ik de gasten bij Pean wat mee kan geven. En dat zij mijn werkjes mee naar huis nemen, als een mooie herinnering aan een ontspannen tijd in Friesland.”

 

Van de winter willen Pean en houtjevrouwtje.nl een mini-wandeling met een kleine versnapering organiseren. Dan zijn de eerste huisjes en het werk van Ellen te bewonderen.

 

Informatie: Houtjevrouwtje.nl

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen