Akkrum/Nes - 08-09-2021

 

Doarpskeamer Akkrum/Nes organiseert op zaterdag 11 september 2021 een Buurman- en Buurvrouwdag van 11.00 tot 15.00 uur. “Grote en kleine buurmannen en buurvrouwen uit Akkrum/Nes en omgeving, zijn van harte welkom. We zijn per slot van rekening allemaal buren”, aldus de organisatoren.

 

Met het evenement wordt het nieuwe seizoen officieel geopend. Rond het pand aan de Lange Miente 5 worden die dag tal van activiteiten georganiseerd. In verband met de corona-maatregelen vinden de activiteiten dus buiten plaats.

 

Voor kinderen wordt een vrijmarkt georganiseerd, opgave daarvoor kan door een bericht te sturen aan info@doarpskeamer-ed.nl

Er is maar beperkt ruimte, dus wie eerst komt, eerst maalt.

 

Er is een kleine kramenmarkt met informatie over de komende activiteiten en de inloop, er kan deelgenomen worden aan korte workshops, kinderen kunnen een schilderij maken, in de Doarpskeamer is een expositie van Isabel Oppel, er is een horecapleintje voor koffie/thee met taart, enz.

 

De verbouwing van de Skuorre is bijna klaar, maar er kan al een kijkje genomen worden. Ook is er livemuziek en kan er gezongen worden. Kortom een feestelijke dag.

 

De Buurman- en Buurvrouwdag is een onderdeel van het Cultuurfestival, dat wordt georganiseerd door het cultuurplein van de gemeente Heerenveen. Dit festival vindt plaats in de hele gemeente Heerenveen, voor het eerst ook in de dorpen rondom.

 

In Akkrum zijn de volgende locaties daarin opgenomen: Atelier van Isabel Oppel, de bibliotheek, het atelier van Rens Hoekstra en natuurlijk de Doarpskeamer. Ook is natuurlijk de Kunstwandelroute “Slach van Akkrum” daarin opgenomen.

 

https://doarpskeamer-ed.nl/

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER mp-03
31-01-2023

MiddelPunt Magazine 03 - Januari 2023

LEES MEER psx20230121102003
31-01-2023

Opening nieuwe Hubo Akkrum

LEES MEER pean-buiten-7
31-01-2023

Pean gaat voor 20 huishoudens aan zonnepanelen plaatsen op de accommodaties

LEES MEER mp03pagina12
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers
13-12-2022

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen