Aldeboarn/Akkrum/Nes - 26-05-2021

 

Jeugdsponsoractie Poiesz

Van februari tot en met april heeft Hercules meegedaan aan de Jeugdsponsoractie bij de Poiesz in Akkrum en met succes. Begin mei mochten we de cheque ophalen en werden we verrast met een heel mooi bedrag. Door de coronamaatregelen vond er dit jaar geen feestelijke uitreiking plaatst, maar dat maakt het resultaat niet minder.

 

We bedanken iedereen die meegeholpen heeft met munten sparen en natuurlijk de Poiesz in Akkrum. Het bedrag zal goed besteed gaan worden.

 

Buiten/binnen sporten

Sinds de voorjaarsvakantie vonden de lessen van Hercules buiten plaats. Gelukkig zijn de weergoden ons redelijk goed gezind geweest, want er hoefden niet heel veel lessen afgezegd te worden door het weer.

 

Woensdag 19 mei was het dan eindelijk weer zover; vanaf dan mocht er weer binnen gesport worden. Wat verlangen we er allemaal weer naar om lekker in de zaal onze sport uit te oefenen. Ook voor de trainers is het fijn weer ‘normale’ lessen te kunnen geven.

 

Namens het bestuur willen we alle sporters bedanken voor hun flexibiliteit en vertrouwen in de club. De trainers willen we bedanken voor hun inzet om de buitenlessen zo leuk mogelijk te maken. We zijn trots op jullie allemaal!

 

Weer binnen sporten betekent ook dat de lestijden net als voorheen zullen zijn. Een uitzondering zijn de tijden van het freerunnen op vrijdag. Deze starten op de tijd van het buiten sporten. Op de website www.gv-hercules.com vind je het lesrooster met alle tijden.

De coronamaatregelen waar eenieder zich aan moet houden als er weer binnen gesport mag worden staan ook op de website.

 

Open lessen

Nu er weer binnen gesport mag worden, is het mogelijk om kennis te maken met de verschillende sporten die gymnastiekvereniging Hercules te bieden heeft. Lijkt het je leuk om te gaan freerunnen, streetdance-hip hop uit te proberen of om te gaan gymmen? Er zit vast iets voor je bij. Op donderdagavond is er in Akkrum gymfit voor ouderen.

Er mogen twee gratis proeflessen gevolgd worden, dus aarzel niet en kom langs. I.v.m. de huidige maatregelen is het wel fijn om te weten dat je komt. Een mailtje naar gv-hercules@gmail.com is dan fijn.

 

Peuter- en kleutergym

Hercules biedt in Akkrum en Aldeboarn peuter- en kleutergymnastiek aan. Vanaf de jongste leeftijd zijn de activiteiten van de peuter erop gericht de zintuigen te stimuleren en de motorische en emotionele vaardigheden en het waarnemingsvermogen te ontwikkelen. Peutergym helpt hierbij. Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen: alles wat uw peuter thuis niet kan of mag, is wel mogelijk in de gymzaal.

Vanaf 3 jaar (van 2-3 jaar in overleg met de leiding) kunt u uw peuter aanmelden voor gymnastiek. Op maandag zijn de lessen in Akkrum van 14.15-15.15 uur en op donderdag in Aldeboarn van 14.45-15.45 uur. Uw kind mag twee proeflessen volgen.

 

Natuurlijk is er ook gymnastiekles voor oudere kinderen in Akkrum en Aldeboarn. Op onze website vindt u de actuele tijden, groepen en locaties: www.gv-hercules.com.

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen