Jirnsum - 18-08-2020

 

Sinds april dit jaar is Van der Kooij Witgoed gevestigd aan de Kerkebuurt 6 in Jirnsum. “Dat was midden in de coronatijd”, aldus ondernemer Maikel van der Kooij uit Jirnsum. In het pand in het centrum was korte tijd een fietsenzaak gevestigd, maar het is oorspronkelijk gebouwd voor een supermarkt. De verkoopruimte staat vol met gebruikte koel- en vrieskasten, wasmachines, drogers en kookplaatjes in alle soorten en maten en van alle A-merken. Alles keurig gerangschikt.

 

Maikel van der Kooij (29) koopt met zijn vader Maarten gebruikt ‘witgoed’ op van particulieren. Ze doen dat met behulp van verkoopsites als Marktplaats. Wie direct witgoed aan Van der Kooij wil verkopen, kan dat aanmelden via de site www.vanderkooijwitgoed.nl. “Het gaat om apparaten van 2 á 3 jaar oud. We halen het op en testen alle programma’s in ons eigen testcentrum achter de winkel. Als alles naar tevredenheid werkt, maken we het grondig schoon. Alleen goed werkende apparaten komen in de verkoop. De nieuwe eigenaar kan er vervolgens nog jaren mee vooruit! En we krijgen elke dag nieuw witgoed in de winkel, die zetten we direct op onze Facebookpagina.”

 

Van der Kooij bezorgt de gekochte spullen bij de koper thuis. Ook het installeren neemt het bedrijf voor z’n rekening. “En het oude apparaat nemen we mee en voeren we af. We bezorgen gratis binnen een straal van 25 kilometer rond Jirnsum, daarbuiten rekenen we een kilometervergoeding.”

 

Maikel is al 7 à 8 jaar actief in de in- en verkoop van witgoed aan particulieren. “Mijn vader en ik zijn begonnen in een oude garagebox, daarna zijn we steeds verder uitgebreid. We hebben het nu behoorlijk druk, dus het loopt naar wens!”. Mensen die ons kennen via internet en langskomen, zijn altijd onder de indruk van onze mooie plek hier in Jirnsum. Ze verwachten een oude garage en komen in dit pand met een goede uitstraling. Soms denken mensen die hier toevallig langskomen zelfs dat het nieuw is, dat hier staat. Ja, het pand is prima geschikt voor deze handel. We zijn er superblij mee!”.

 

www.vanderkooijwitgoed.nl

Kerkebuurt 6

9011VM Jirnsum

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns


LEES MEER kerstkaartenmmweb
26-10-2020

Stuur deze Kerst persoonlijke kaarten

LEES MEER schermafbeelding-2020-11-25-om
25-11-2020

Wintersporten in eigen land

LEES MEER logo-engelenproject
25-11-2020

Engelenproject in Akkrum/Nes

LEES MEER 201118doaprskeamer-akkrum-open
25-11-2020

Doarpskeamer Akkrum opent kerstwinkeltje

LEES MEER logo-hartstichting
25-11-2020

Opbrengst inhaalcollecte Hartstichting, ReumaNederland en Longfonds

LEES MEER 3-goede-doelen-4-november-2020
25-11-2020

Handwerkcafé Grou doneert aan 3 goede doelen

LEES MEER fotografie-jelly-mellema-9480
18-11-2020

Fusie Boermans en Heslinga & de Vries Uitvaartzorg

LEES MEER unknown-1
18-11-2020

Sinterklaasactie De Ynbring

LEES MEER fnp
18-11-2020

FNP wol fûns finansjele problemen sportferieningen en doarpshuzen

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen