Regio Heerenveen - 28-09-2021

 

Heerenveen ‘n Gouden Plak en MiddelPunt Media geven brochure uit

 

In regio Heerenveen bruist het van de (sportieve) activiteiten. Maar er zijn ook veel bijzondere adressen om te shoppen of te eten en drinken. Al deze winkels en horecagelegenheden worden samengevoegd in een brochure met de leukste adresjes in de regio Heerenveen. Dit zijn de ‘gouden plakken’ van regio Heerenveen.

 

Door deze samen te voegen in één brochure inspireren we onze eigen inwoners en bezoekers om deze winkels of horecagelegenheden te bezoeken. Deze brochure is een samenwerking tussen regio Heerenveen ’n Gouden Plak en MiddelPunt Media uit Akkrum.

 

In deze brochure krijgen ondernemers daarmee de kans om zich te presenteren aan de eigen inwoners en bezoekers. Het formaat wordt handzaam. De adresjes worden in de brochure gerangschikt op thema. Begin november zal de brochure in een oplage van 25.000 exemplaren verschijnen, voordat de inkopen voor de feestdagen van start gaan. De brochure wordt verspreid op veel plekken in de regio én bij de deelnemende bedrijven. Daarnaast zal de brochure online te vinden zijn!

 

Nog enkele plekken beschikbaar

Heeft u als winkelier of horecaondernemer in de gemeente Heerenveen belangstelling om in deze brochure te staan of heeft u vragen? Neem dan contact op met MiddelPunt Media via redactie@middel.media of 0566 – 20 20 20.

 

 

 

Foto: Voorbeeldpagina’s brochure ‘De  leukste adresjes in regio Heerenveen’

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen