Aldeboarn - 09-02-2021

 

Zalise Aldeboarn - Maatwerk bekleding

 

Elise Vis geeft waardevolle spullen een nieuw leven. Haar bedrijf Zalise kan allerlei producten van een nieuwe buitenkant voorzien, van meubels tot motorzadels. “Wij bekleden alles en hebben daarbij autostoffering en het op maat maken van motorzadels als onze specialiteiten ontwikkeld.”

 

Elise rondde de opleiding Mode en Kleding in Leeuwarden met succes af. Ze houdt zich al dertien jaar bezig met scheepsstoffering. Nu was het moment daar om haar hart te volgen. “Ik heb altijd al graag een eigen bedrijf willen starten”, vertelt ze. “Ik ben opgegroeid in een familie, waar het motorrijden een belangrijke plaats inneemt. Van het een komt het ander. Je maakt een keer een zadel en merkt dat je dat goed afgaat. Zo is mijn bedrijf Zalise ontstaan.”

 

Alle motorzadels

Voor een uniek, op maat, naar hun wensen gemaakt motorzadel kunnen motorrijders van alle type motoren bij Zalise terecht. ““Een motorzadel moet lekker zitten, een mooie lijn hebben en gemaakt zijn van uitstekend materiaal”, vindt Elise. “Het is altijd maatwerk. Van racemotoren tot shoppers, voor elk model maak ik een passend zadel. Het ontwerpen, dat is mijn passie. Daarbij gebruik ik kwalitatief goede materialen in alle kleuren en let ik op de belijning en stiksels. Samen met de klant kijken wat het mooist is en daarbij het beste zitcomfort realiseren, daar ga ik voor.”

 

Autobekleding

“Daarnaast verzorg ik ook de bekleding van auto’s”, vervolgt Elise. “Het type auto maakt niet uit. Ik bekleed niet alleen stoelen, ook de hemel, de zijbekleding of het dashboard kan ik vernieuwen. Ik luister goed naar de wensen van de klant. Gebruik ik skai of leer, welke kleur, hoe doen we het stiksel? Ik ga voor een perfect eindresultaat. Ook eigenaren van oldtimers kunnen een beroep op mij doen. Een oldtimer bekleden is fantastisch.”

 

Zalise

Tot slot benadrukt Elise nogmaals de werkwijze van haar bedrijf: “Wij denken mee en luisteren naar de wensen van de klant om hun vraag naar wens te kunnen oplossen en werken professioneel, strak en netjes.”

 

 

Zalise

Bornego 9

8495 KN ALDEBOARN

Telefoon: 06 12 45 11 68

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER img0165
23-07-2024

Voorstelling in De Lantearnetún in Akkrum

LEES MEER bieb-aan-huis
23-07-2024

Bibliotheken Mar en Fean bezorgt boeken bij u thuis als naar de Bibliotheek gaan niet mogelijk is

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202415a4webpagina08
23-07-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om