Akkrum - 22-09-2020

 

Vorig jaar zijn wij vanaf Vlieland ‘geëmigreerd’ naar de wal in Akkrum aan het Heechein. Hier wonen wij met veel plezier.

 

Na gymnasium en conservatorium heeft Tjeerd zijn timmer- en restauratie-timmer diploma & glas-in-lood certificaat gehaald. Inmiddels veel ervaring, cursussen en klussen rijker. O.a. ook voor schilderen, gietvloeren, gevelvoegwerk, en nog veel meer, kunt u hem inschakelen. ‘Vakmanschap is meesterschap’ is zijn lijfspreuk.

 

Trudi behandelt in Akkrum en Beetsterzwaag, heeft inmiddels meer dan 20 jaar praktijkervaring. Een breed scala aan behandelingen staat inmiddels op haar menu. Trudi heeft na AW en Pabo, toen zij op Vlieland woonde, de 2-jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste gedaan bij Instituut de Vries-Kok in Groningen, en dit inmiddels aangevuld met cursussen, workshops en trainingen om het feel-good plaatje compleet te maken.

 

Zij heeft als motto: 'Attention creates happiness'.

Zij wil graag haar klanten laten ervaren wat huidverbetering en -verzorging voor je doet, ook in combinatie met advies over voeding & verschillende massagetechnieken. Het produkt dat zij gebruikt, www.absolution.nl is een echt Back to Basic produkt. Een aanrader, ook als u lekker met vakantie bent.

 

Op de site www.uniquehairmore.nl staan alle behandelingen die gegeven worden en op het stoepbord voor de salon staan leuke seizoenaanbiedingen. Ook mobiel bereikbaar voor informatie en afspraken.

Van harte wolkom!

 

Tjeerd Olthuis

Klusbedrijf Olthuis ‘Uw klus is mijn zaak’

Mobiel: 06 - 129 812 54 | Gmail: tjeerd.olthuis@gmail.com

 

Trudi Nieuwenweg

Truskincare, Salon gevestigd in Unique Hair & More

Mobiel: 06 - 121 678 97 | Gmail: nieuwenwegtrudi@gmail.com

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER gcw-in-aanbouw-31-jan-2023
18-02-2023

Eerste Steen Gezondheidscentrum Wergea

LEES MEER mp230612
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen