Grou - 08-07-2020

 

In samenwerking met ondernemers uit Grou, ontwikkelde MiddelPunt Media een kleurrijke plattegrond in de ‘Friesland Style’ met hierop aangegeven alle leuke adressen en bezienswaardigheden van dit dorp. Deze kaart is gratis af te halen bij alle deelnemende bedrijven.

 

Welkom in Grou, de bekende watersportplaats aan het Pikmeer. Met maar liefst vier passantenhavens en aan drie zijden door water omringd is Grou zeer geliefd bij watersporters. Zij kunnen in het prachtige merengebied van dit dorp hun hart ophalen.

 

Maar Grou heeft meer te bieden. Ook niet-watersporters kunnen hier genieten van de rust en de natuur met de vergezichten. Zij kunnen bijvoorbeeld de ‘Pontjesroute’ fietsen, ook wel ‘de 8 van Grou’ genoemd. Bovendien zijn er maar liefst 45 rijksmonumenten in en rondom Grou te bewonderen.

 

Het dorp Grou is een levendige toeristische plaats met sfeervolle terrassen, zowel aan het water als in het dorp. Genieten kunt u ook van de gezellige cafés en restaurants, de originele winkels, de pittoreske straatjes en mooie bezienswaardigheden. Grou stelt zich voor, komt u kennismaken?

Laatste nieuws

LEES MEER 2040sijjinswaldeps
31-07-2020

Heerenveen meldt Aldeboarn-de Deelen voor Erfgoed Deal

LEES MEER vv-akkrum
31-07-2020

Voetbalclinic sc Heerenveen bij VV Akkrum groot succes

LEES MEER advertentie-bezorgers
28-07-2020

MiddelPunt zoekt bezorgers

LEES MEER logo-dicky
31-07-2020

Meer Personeelsdiensten

LEES MEER fietsers
28-07-2020

Doortraproutes in de maak in Friese gemeenten

LEES MEER voedselbank-rabo-
27-07-2020

Rabobank doneert verse groente van De Streekboer aan de Voedselbank

LEES MEER rondje-terherne
22-07-2020

Rondje Terherne

LEES MEER pompebleden
23-07-2020

Kameleondorp bestaat 25 jaar

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen