Grou - 06-04-2021

 

Grou 2030 roept samen met de Bijenstichting en Stichting Bijenvrienden op om mee te doen aan de Nationale Zaaidag.

 

De afgelopen jaren gingen al tienduizenden mensen op deze dag, 22 april, naar buiten om te zaaien. Dat levert een boel kleurrijke én voedselrijke bloemen op en daarnaast creëert het een buzzz, waardoor steeds meer mensen weten hoe belangrijk het is dat we dat we beter met onze bestuivende vrienden om moeten gaan.

 

De Pollinators zetten hiervoor 'voedselbanken voor bijen' op. Er is er nu ook één in Grou. Wij mogen vanaf 6 april zakjes biologisch bloemzaad uitdelen aan geïnteresseerden. De actie wordt uitgezet via Nudge.

 

Een andere actie die in Grou start betreft het boek ‘Dominee van de Duurzaamheid’. Schrijver en ondernemer Leen Zevenbergen kent de duurzame wereld op zijn duimpje. Met dit nieuwe boek heeft hij de ambitie "om duurzaamheid normaal, minder elitair, en zelfs leuk te maken". Hij wil niet aan het boek verdienen en stelt het gratis ter beschikking, via Nudge.nl en lokale organisaties.

 

Als u een zakje zaad of een boek wilt komen ophalen, mail dan naar info@grou2030.nl en we nemen contact met u op.

 

Nudge is voor iedereen die concreet aan de slag wil voor een betere wereld. Het werkt via het online platform Nudge.nl en een breed netwerk door heel Nederland. Iedereen kan een initiatief via Nudge op de kaart laten zetten. Op deze manier werken mensen en organisaties samen om goede ideeën van onderaf te realiseren die zorgen voor een positieve en blijvende verandering in onze maatschappij.

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen